🔥İndirim 12gb Gddr7 Rtx5070 Eagle Oc 32.990₺🔥9 Ay Taksit Faizsiz

Hepsi dedikodu 2025 te cıkıyodu bu seri lafta. Late 27 veya early 28 de rubin serisi gelecek zaten cıkartmayacaklar super
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet 6700ün 10 gb a göre daha verimli olacak 5070 in 12 gb ı. Ancak dediğin senaryo hakkında cok bilgim yok internetten testlere bakmak lazım
Laptoplara 12gb 3gb lık modüllü 5070 çıkardıklarına göre super serisinin gelmesi artık kesin gibi benim gözümde

Laptoplara 12gb 3gb lık modüllü 5070 çıkardıklarına göre super serisinin gelmesi artık kesin gibi benim gözümde
Mümkünatı yok oyle diyim. Laptoplara 12gb 5070in gelme sebebi düz 70 ile 70ti laptopların fiyat farkı cok araya bir kart lazımdı.

Mümkünatı yok oyle diyim. Laptoplara 12gb 5070in gelme sebebi düz 70 ile 70ti laptopların fiyat farkı cok araya bir kart lazımdı.
Tam aksini düşünüyorum, ismi super mi olur bilmem ama 12gb 5060 18gb 5070 24gb 5080 den en az iki tanesi 2027 başında duyurulacağı kesindir

Tam aksini düşünüyorum, ismi super mi olur bilmem ama 12gb 5060 18gb 5070 24gb 5080 den en az iki tanesi 2027 başında duyurulacağı kesindir
ben de duyurulacağını düşünüyorum tarih 2026 ortasıydı 2027 başına çekildi bence de. 5070ti 24 gb güzel fiyattan gelirse( ki genelde 5070ti + 50 dolara çıkıyor bunlar gerçi vram artışı var ama bakacağız) 5070 satıp geçerim. 5 yıl arkama bakmam.

Gömmedim ki yukarda 3 yildir cokme vs yasamadigimi memnun oldugumu da belirttim. Ama her 5070 5070ti konusunun altina bazi bilgilerden yoksun olan kisiler 9070xt al ezer gecer zaa xd ahahaha yazip duruyor, bilmedikleri noktayi belirtmek istedim. Yapilan yorum "yalnizca oyun oynayacaksaniz 9070xt alin cok daha iyi bir kart" seklinde olsaydi bu konuya yorum bile yazmazdim. Ai "şeyleri" nin kucugu var buyugu var pek cok modeli var, rtx 2070 le bile ai şeyleri yapilabilir. Siz tabii ki 9070xt alin kaçırmayın hatta bu fiyatlara yukarda ben de belirttim bunu.
e tamam aynı şeyi söylüyoruz işte sadece oyun oynanacaksa 9070xt ben aldım kurdum gayet kolaydı sorun yaşayanlar nasıl yaşıyor anlayabilmis degilim masallah diyeyim basıma gelmesin

ben de duyurulacağını düşünüyorum tarih 2026 ortasıydı 2027 başına çekildi bence de. 5070ti 24 gb güzel fiyattan gelirse( ki genelde 5070ti + 50 dolara çıkıyor bunlar gerçi vram artışı var ama bakacağız) 5070 satıp geçerim. 5 yıl arkama bakmam.
Tarih 2025 ti 2026 başı oldu ortası oldu yalan oldu şimdi de sadece dedikodu resmi bir açıklama yok. Nvidianın ceosu bir kaç hafta once bellek krizinin birkaç yıl sürecegini acıkladı. Bu konjüktürde bu kartların cıkmasına imkan yok

konu açamıyorum ama 1 saat önce https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DYPFY7JG şu model amazon ddepoda 30bin tl ye düşmnüştü yetişememiştim 5 dk önce tekrar düştü aldım. tekrar düşebilir takip edin isterseniz. 5000 + 1500 + 200 parafpara indirimim de vardı 9 taksit çektim. yeni gibi diyor umarım güzel gelir artık aramaktan yoruldum çektim.
Hayırlı olsun. Kart yeni gibi açıklaması varsa sorunsuz gelir. Merak etmeyin. Çizik vs bişey olsa muhakkak yazıyorlar. Amazon depo inceleme birimi ekran kartı ve anakart konusunda titiz çalışıp bakıyorlar yani. Bozuk kart gelmez. Sadece cw sesinden iade etmiş olabilirler veya pahalı önceki alan arkadaş kartı pahalı aldı indirimde başka kart alıp iade etmişte olabilir. Sıfır kapalı kutu dahi gelebilir yani

Hayırlı olsun. Kart yeni gibi açıklaması varsa sorunsuz gelir. Merak etmeyin. Çizik vs bişey olsa muhakkak yazıyorlar. Amazon depo inceleme birimi ekran kartı ve anakart konusunda titiz çalışıp bakıyorlar yani. Bozuk kart gelmez. Sadece cw sesinden iade etmiş olabilirler veya pahalı önceki alan arkadaş kartı pahalı aldı indirimde başka kart alıp iade etmişte olabilir. Sıfır kapalı kutu dahi gelebilir yani
Hocam cw sesini dahi bilmiyorum elimden cok kart gecti hep dinlemeye duymaya calistim ama ya cok sansliyim hic bir kartimda yoktu ya da ben takinti etmiyorum. Cw sesini ancak youtubedan dinledim:d cw sesi problem olmaz diye dusunuyorum benim icin diger durumlarda dediginiz gibiyse cok iyi olur tesekkur ederim

fark etmiyor bende beyaz sff var o ısınıyor ediyor hurafeleri tamamen kolpa adam gitmiş dandik markanın en dandik sff modelini almış ısınıyor sanıyor tüm sff kartları onuda geçtim ben ssf olupta daha 80 derece gören karta denk gelmedim bana kalırsa sff daha iyi kasanın cama 12wphvr soketi çarpmıyor o yüzden 90 derece aparatı çok kabloyu katlama bu tip şeylere de gerek kalmıyor soket erime vs riskini düşünmüyorsun
32 ye msi
fark etmiyor bende beyaz sff var o ısınıyor ediyor hurafeleri tamamen kolpa adam gitmiş dandik markanın en dandik sff modelini almış ısınıyor sanıyor tüm sff kartları onuda geçtim ben ssf olupta daha 80 derece gören karta denk gelmedim bana kalırsa sff daha iyi kasanın cama 12wphvr soketi çarpmıyor o yüzden 90 derece aparatı çok kabloyu katlama bu tip şeylere de gerek kalmıyor soket erime vs riskini düşünmüyorsun
32 ye msi ventus aldim gari cift fanli. Bir de beyaz kasa belasina bulastik :/

Ssf ekran karti, dramsiz ssdi, exposuz ram forumun korkulu rüyaları 🙂

Paraf kartı sanal olarak çıkarttırsak bugün yapabiliyor muyuz?
Yetişmez hocam yeni başvuraya veriyor ve kart basima gidene kadar sistemde gozukmuyor. Sistemde gozukmedigi ivin sanal kartta acamiyorsunuz. Sisteme dusmesi benim icin 2 3 gun surdu(hafta sonu girdi araya) siz bugun basvurursaniz yarin aksama sansina yetisirse belki ama zannetmiyorum. Yarina zaten prime indirimi kalmıyor. ben bu şekilde zotac 5070ti kaçirdim vatanda 45 bine dusmustu o zamanda vatanda 11bin parafpara kampanyasi vardi

Geri