ahmetmelihalemdar
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,397
Evinde altyapın olmadığı zaman mecbur kaldığın için pahalı.Taşınabilir internetler neden bukadar pahalı sizce
Evinde altyapın olmadığı zaman mecbur kaldığın için pahalı.Taşınabilir internetler neden bukadar pahalı sizce
Ben kullanıyorum sorun yaşamadım dediği hızıda veriyorMerhaba 100mbit internet alıcağım esnaf indirimi ile 12 ay ortalama 500tlye tahütsüz alabiliyorum ama kötü bi sağlayıcı mı? gerçi türkiyede pek düzgün yok ama... yada türknet 12 aylık tahhüt ile 700 tlden alabilirim ama sonraki aya 900tlye çıkıcak fiyatı. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Fiber altyapım var türk telekom ve kablonetin fiber altyapısı. Birde galiba 70tl ekstra modem parası varmış.
Köyün kablolarını çalmışlardı Bayadır düzgün altyapı yokEvinde altyapın olmadığı zaman mecbur kaldığın için pahalı.
Kablo hırsızlığı her yerde var ya. Bakırın kilosu 500 liraydi en sonKöyün kablolarını çalmışlardı Bayadır düzgün altyapı yok
Ama güzel taşınabilir internetler fena değil 2 sene kullanmıştım memnun kalmıştım fakat tahatütü bitince fiyatlar çok fazla artıyor insan 3 katı fiyat koyarmı tahatüt sonrasıKablo hırsızlığı her yerde var ya. Bakırın kilosu 500 liraydi en son![]()
Ya mobildir sonuçta. Baz istasyonuna uzak yerlerde cok da iyi cekmezAma güzel taşınabilir internetler fena değil 2 sene kullanmıştım memnun kalmıştım fakat tahatütü bitince fiyatlar çok fazla artıyor insan 3 katı fiyat koyarmı tahatüt sonrası
Burda çok baz istasyonu varYa mobildir sonuçta. Baz istasyonuna uzak yerlerde cok da iyi cekmez