Meşhur olan bunlardı muhabbete bak. Tam sokak kavgasıatsana cok komik
N word dese bu kadar koymaz banaAlıntıyı görüntüle
Bir ara çok meshurdu bunların mh kalitesi. Karşında mh değil da esnaf var gibiydi.
Millenicom a geç
İlk defa duyuyorum o nedirMerhaba 100mbit internet alıcağım esnaf indirimi ile 12 ay ortalama 500tlye tahütsüz alabiliyorum ama kötü bi sağlayıcı mı? gerçi türkiyede pek düzgün yok ama... yada türknet 12 aylık tahhüt ile 700 tlden alabilirim ama sonraki aya 900tlye çıkıcak fiyatı. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Fiber altyapım var türk telekom ve kablonetin fiber altyapısı. Birde galiba 70tl ekstra modem parası varmış.
Çok dürüstmüş bunlar, bilsem geçerdim şimdi Türknetin “evet ekiplere ilettik” laflarını dinliyoruz (ekiplerin herhangi bir şeyden haberi yok)Alıntıyı görüntüle
Bir ara çok meshurdu bunların mh kalitesi. Karşında mh değil da esnaf var gibiydi.
Millenicom a geç
Ekiplere iletiyorlar evet. Ama ekipler tt nin ekipleri olduğu için önceliği kendi müşterilerine veriyor. Bunlara en son bakıyorlar ve genelde sorun yok deyip kayit kapatiyorlarÇok dürüstmüş bunlar, bilsem geçerdim şimdi Türknetin “evet ekiplere ilettik” laflarını dinliyoruz (ekiplerin herhangi bir şeyden haberi yok)
Neyse ondan da kurtulduk bakalım kim ekiplerle iletişim kurmayı başaracak.
Türktelekom bağlat geç ne uğraşıyonÇok dürüstmüş bunlar, bilsem geçerdim şimdi Türknetin “evet ekiplere ilettik” laflarını dinliyoruz (ekiplerin herhangi bir şeyden haberi yok)
Neyse ondan da kurtulduk bakalım kim ekiplerle iletişim kurmayı başaracak.
Fiyatları çok pahalı üstüne sanki kazık fiyatları yokmuş gibi kurulum ücreti modem ücreti falan da ayrıca istiyorlar iyice kazık oluyor.Türktelekom bağlat geç ne uğraşıyon
Alt üstü eve gelip bir modem takacaklar yav izin verseler ben 2 dakikada takarım şuan ama aboneliği aktif etmiyorlar şu ekipleri modemi takmadan.Ekiplere iletiyorlar evet. Ama ekipler tt nin ekipleri olduğu için önceliği kendi müşterilerine veriyor. Bunlara en son bakıyorlar ve genelde sorun yok deyip kayit kapatiyorlar
Önceden Süper box kullanıyordum fiyatı 2 yıl sonra 3 katına çıkınca kapattırdımFiyatları çok pahalı üstüne sanki kazık fiyatları yokmuş gibi kurulum ücreti modem ücreti falan da ayrıca istiyorlar iyice kazık oluyor.
Taşınabilir internetler neden bukadar pahalı sizceFiyatları çok pahalı üstüne sanki kazık fiyatları yokmuş gibi kurulum ücreti modem ücreti falan da ayrıca istiyorlar iyice kazık oluyor.