Gıbırnet Alınır mı??

Gıbırnet candır gönül rahatlığıyla geçebilirsin
Milleni hizmet olarak iyi olsa da kafasına göre x2 fatura zamlayan leş firma benim gözümde

atsana cok komik
Meşhur olan bunlardı muhabbete bak. Tam sokak kavgası
1000070227.webp
1000070228.webp
1000070229.webp

Merhaba 100mbit internet alıcağım esnaf indirimi ile 12 ay ortalama 500tlye tahütsüz alabiliyorum ama kötü bi sağlayıcı mı? gerçi türkiyede pek düzgün yok ama... yada türknet 12 aylık tahhüt ile 700 tlden alabilirim ama sonraki aya 900tlye çıkıcak fiyatı. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Fiber altyapım var türk telekom ve kablonetin fiber altyapısı. Birde galiba 70tl ekstra modem parası varmış.
İlk defa duyuyorum o nedir

Alıntıyı görüntüle
Bir ara çok meshurdu bunların mh kalitesi. Karşında mh değil da esnaf var gibiydi.
Millenicom a geç
Çok dürüstmüş bunlar, bilsem geçerdim şimdi Türknetin “evet ekiplere ilettik” laflarını dinliyoruz (ekiplerin herhangi bir şeyden haberi yok)

Neyse ondan da kurtulduk bakalım kim ekiplerle iletişim kurmayı başaracak.

Çok dürüstmüş bunlar, bilsem geçerdim şimdi Türknetin “evet ekiplere ilettik” laflarını dinliyoruz (ekiplerin herhangi bir şeyden haberi yok)

Ekiplere iletiyorlar evet. Ama ekipler tt nin ekipleri olduğu için önceliği kendi müşterilerine veriyor. Bunlara en son bakıyorlar ve genelde sorun yok deyip kayit kapatiyorlar

Çok güzeldi kullandığımda fiyatları artınca çıktım ama işten anlayan insanlar başında müşteri hizmetleri mükemmel değil sorunlu bir altyapın varsa bulaşma

Türktelekom bağlat geç ne uğraşıyon

Gibirnet kullanıyorum memnunum. 2023den beri aktif halen değiştirme düşünmedim .

Ekiplere iletiyorlar evet. Ama ekipler tt nin ekipleri olduğu için önceliği kendi müşterilerine veriyor. Bunlara en son bakıyorlar ve genelde sorun yok deyip kayit kapatiyorlar
Alt üstü eve gelip bir modem takacaklar yav izin verseler ben 2 dakikada takarım şuan ama aboneliği aktif etmiyorlar şu ekipleri modemi takmadan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,216
Üyeler
199,313
Son üye
turkoman

Geri