12000 Btu Klima Önerisi

theodore.

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar çatı katı odam için 12000 btu klima önerisi almam gerek. odam çatı katı oldugu için yatık şeklinde. fakat bir duvarı uzun duvar oraya klima oluyormuş. birkaç yere sordum olur dediler. Bankkart a 6-9 arası taksit yapabileceğim 30 ile 40 bin arasında klima önerilerine açıgım. Marka takıntım yoktur ama servis ağı malzeme kalitesi ve servisinin iyi olması tercihimdir.

Trendyldan 28 k ya kaira dtxr35p al Daikin servisi ilgileniyor 9 taksit imkanı da var memnun kalırsın

Trendyldan 28 k ya kaira dtxr35p al Daikin servisi ilgileniyor 9 taksit imkanı da var memnun kalırsın
hocam şuan kartın limitini arttırabilirsem almaya çalışıyorum fiyati güzel. tşk ler alttaki lg yede bakacağim

hocam şuan kartın limitini arttırabilirsem almaya çalışıyorum fiyati güzel. tşk ler alttaki lg yede bakacağim
Kartın limitini arttıramadım. bende kk ye para aktarıp ordan taksitlendirme yapacağim.

üstüne tanımam. 24.000 btu kullanıyorum aşırı iyi klima, malzeme kaliteside aşırı düzeyde iyi.
Kairayi 3 taksit aldım hocam. KK ye nakit aktarip aldım. Daha sonra salona da almayi düşünüyorum olefini sanırım devlet kurumlarinda kullanıyorlarmış. forumda okudugum kadarı ile. herkese yarımlarınız için teşekkür ederim.

14k ya mobil aldım 12bin btu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,635
Üyeler
198,356
Son üye
toongoon
Geri