X 9060 XT ve Ryzen 5 7600x Sistem Toplanırmı?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
86000
Herkese merhaba,

Yakın zamanda yeni bir sisteme geçmeyi planlıyorum. Yaklaşık 4 yıldır GTX 1650 kullanıyordum, artık güncel bir AMD sisteme geçiş yapacağım. Sizce seçtiğim bu parçalar iyi midir ve AMD ekran kartı/işlemci ileride bana bir sorun çıkarır mı? Parça değişimleri veya genel sistem hakkında bir öneriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim

Sistemdeki parçalar ve linkleri şu şekilde:

Çok pahalı maalesef ki bu bütçelerde 9070xt + 9700x/7500x3d/7800x3d gibi sistemler mevcut. Amd işlemci veya ekran kartı size neden ileride sorun çıkartsın ki veya nasıl bir sorunla karşılaşmayı bekliyorsun?

Son düzenleme:
Çok pahalı maalesef ki bu bütçelerde 9070xt + 9700x/7500x3d/7800x3d gibi sistemler mevcut. Amd kart veya ekran kartı size neden ileride sorun çıkartsın ki veya nasıl bir sorunla karşılaşmayı bekliyorsun?
Teşekkür ederim. Peki, RX 9070 XT'li bir sistem öneriniz var mı? Mümkünse bu konuda da bir tavsiyede bulunabilirseniz çok sevinirim.

O sistemlerde ram 16 gb oluyor, yani +16 rame giden 10-11 bin ekran kartına gidiyor.

O sistemlerde ram 16 gb oluyor, yani +16 rame giden 10-11 bin ekran kartına gidiyor.
RAM fiyatlarının zamanla artabileceğini düşündüğüm için şimdiden 2x16 GB almayı tercih ettim. İleride daha yüksek bir maliyetle karşılaşmamak adına bana daha mantıklı geldi.

Herkese merhaba,

Yakın zamanda yeni bir sisteme geçmeyi planlıyorum. Yaklaşık 4 yıldır GTX 1650 kullanıyordum, artık güncel bir AMD sisteme geçiş yapacağım. Sizce seçtiğim bu parçalar iyi midir ve AMD ekran kartı/işlemci ileride bana bir sorun çıkarır mı? Parça değişimleri veya genel sistem hakkında bir öneriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim

Sistemdeki parçalar ve linkleri şu şekilde:
Direkt Olarak Bu Alınır .

Son düzenleme:
RAM fiyatlarının zamanla artabileceğini düşündüğüm için şimdiden 2x16 GB almayı tercih ettim. İleride daha yüksek bir maliyetle karşılaşmamak adına bana daha mantıklı geldi.
Şöyle düşün ileride ekran kartı yükseltmek için 20k para harcaman lazım ram almak için 10 k para vereceksin sence hangisi daha ucuz? Çünkü dostum sırf 32gb ram için 90k 9060xt+7600 lü sistem almış olacaksın yani mantıklı bir tarafı yok piyasayla inatlaşmak yerine uyum sağla.

Geri