Trident Z5 64gb Cl28 2.El Alınır mı ?

ben almazdım zaten vatandan alıp satan tonla kişi var fatura önemli

Hocam sarı sitede sıfır, hiç açılmamış 2 yıl garantili faturalı ürünler 64(2x32) GB 6000 Mhz CL 30 ramleri ortalama 25 bin TL fiyata bulabiliyorsunuz. Muhakkak RGB li olsun derseniz 30 bin TL altında XPG markalı bakın, yine var. Faturasız, açılmış ve şüpheli olarak belirttiğiniz ürünü neden almakta ısrarcısınız.
Hocam shgm ve drone işlerimiz için kullanacağımız bir setup diziyoruz şef ve müdürlerimizin istediği marka modelleri toplamamız gerekiyor o yüzden o markaya yöneldik mecburen bu ram 65-70 k dan aşağı yok mağazalarda daha uyguna bulabilceğim sıfırı varsa önericeğiniz bir site kampanya yapıyor bekle dediğim yine beklerim cl28-30 arası olmak zorunda ama gskill trident z5

Hocam shgm ve drone işlerimiz için kullanacağımız bir setup diziyoruz şef ve müdürlerimizin istediği marka modelleri toplamamız gerekiyor o yüzden o markaya yöneldik mecburen bu ram 65-70 k dan aşağı yok mağazalarda daha uyguna bulabilceğim sıfırı varsa önericeğiniz bir site kampanya yapıyor bekle dediğim yine beklerim cl28-30 arası olmak zorunda ama gskill trident z5
Anladım durumu. Teknik şartnamede Trident Z5 veya muadili diye yazıyor olabilir mi acaba, direkt bu kadar keskin marka model isminin üzerinde durulmasını idrak edemedim. Kesinlikle bu marka-modeldir, sapma veya şartnamede revize olamaz deniliyorsa sarı sitede Ram kategorisine girip, Gskills marka filtremesi yapıp DDR5 olarak 64 gb, ve 2x32 filtresi yapın orada Trident Z5 hiç açılmamış 30 bin bandında ramler görebilirsiniz. Belirli facebook sayfalarında faturalı, hiç açılmamış ramler bulabilirsiniz. Yakın zamanda ramler üzerinde indirimler sık yapılıyor, Vatan, İtopya vb. platformlar ansızın ram kampanyası duyurabilir, çok acil ram alımı yapılmayacaksa, hazırda durup bu forumdaki sıcak fırsatlara düştüğü anda alım yapabilirsiniz, doğrudan satıcıdan aldığınız üründe de KDV avantajı olur.

Anladım durumu. Teknik şartnamede Trident Z5 veya muadili diye yazıyor olabilir mi acaba, direkt bu kadar keskin marka model isminin üzerinde durulmasını idrak edemedim. Kesinlikle bu marka-modeldir, sapma veya şartnamede revize olamaz deniliyorsa sarı sitede Ram kategorisine girip, Gskills marka filtremesi yapıp DDR5 olarak 64 gb, ve 2x32 filtresi yapın orada Trident Z5 hiç açılmamış 30 bin bandında ramler görebilirsiniz. Belirli facebook sayfalarında faturalı, hiç açılmamış ramler bulabilirsiniz. Yakın zamanda ramler üzerinde indirimler sık yapılıyor, Vatan, İtopya vb. platformlar ansızın ram kampanyası duyurabilir, çok acil ram alımı yapılmayacaksa, hazırda durup bu forumdaki sıcak fırsatlara düştüğü anda alım yapabilirsiniz, doğrudan satıcıdan aldığınız üründe de KDV avantajı olur.
Hocam şartname üzeri değil ama müdür sözü şartname gibi oluyor bizde az cok resmi kuruma bağlı olduğumuz için

Arkadaşlar satıcı testleri attı bi sorun gözüküyormu ?

Ekler

• a8c5eca1-e93d-43ac-8730-a7f6fb830a0f.webp
    a8c5eca1-e93d-43ac-8730-a7f6fb830a0f.webp
    116.6 KB · Hit: 24
  • 0f50b89d-84fd-41d9-b04c-9ea4f2580856.webp
    0f50b89d-84fd-41d9-b04c-9ea4f2580856.webp
    178.8 KB · Hit: 22
  • c821764a-6fff-48d1-98ed-bbf4330f343d.webp
    c821764a-6fff-48d1-98ed-bbf4330f343d.webp
    206.6 KB · Hit: 23
Faturasız nasıl garanti olacak ? Ömür boyu garantisi faturasız işlemez 2 yıl sonra bozulsa çöpenzi

Hocam şartname üzeri değil ama müdür sözü şartname gibi oluyor bizde az cok resmi kuruma bağlı olduğumuz için
Hocam içindeki çip aynıysa markanın ne farkı oluyor anlayamadım. Müdürünüze durumu izah etseniz anlamazmı? XPG-Kingston gibi köklü markalarda mevcut yani.

Arkadaşlar merhaba bu görseldeki RAM'i 30.000'e alayım mı? Ürün sıfır test edilmiş. Sadece faturasız TR garantili. Fiyatı bayağı uygun geldi. Şüphelenmem gerekiyor mu? Almadan önce nelere dikkat etmeliyim? Alırken nelere dikkat etmeliyim? Bilgi verir misiniz?
anakartin ve islemcin bu ram ile calisabilecek mi peki ? her anakart ve ram desteklemiyor bu derece gecikmeye sahip ramleri , ozellikle alt kalite ise

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,939
Üyeler
199,251
Son üye
corvaht

Geri