Gigachadprime
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yapıcak bir şey yok herkes böyle oynamak zorunda değil tartışmanıza gerek yok ben AAA oyunlar oynuyorum indie de oynuyorum şahsen indieler daha eğlenceli ama insandan insana göre değişirDost kayaoğlunun incelemesini izle.Sonra steam yorumlarını oku.Yetmezse önde gelen yabancı inceleme sitelerini oku.O da yetmezse youtube yaz zibilyon tane video görüceksin.Gerçi ben kime ne anlatıyorum ya.Kapağına bakıp yargılayan birisin.Hikayesini anlatsam anlayacak kapasitede değilsin.Oyunları yaşa göre sınıflandıran adama ben ne diyebilirim? Sen arabalarada bu kadın şu erkek arabası diyorsundur kesin.Neymiş 40 yaşında olsun isterse velettir.Bu yorumda bulunan birisi zaten basit biridir.Kabuğunun dışına çıkamaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Her oyun aynı olmak zorunda değil.Kendi tarzları vardır.Bunları seven veya deneyimlemek isteyende bir kitle olabilir.Hayatım boyunca çok oyun oynadım.Benim kadar çeşitli oyun oynamış ve tecrübeli az kişi vardır.Yıllardır da başarım kasarım.Ben sadece belli başlı oyunlardan zevk alan biri değilim.Fazla oyun oynayınca artık aynı şeyler sıkıyor.Bunu mesela anlayamazsınız ve bu gibi oyunların değerini bilmiyorsunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O sizin bileceğiniz iş fikrinize saygı duyarım ama bi denemenizi tavsiye ederim sıkılırsanız silersiniz para vermenizede gerek yok crack indirebilirsinizAtari işin abartısı kimse oynamaz tabi ama bunlarıda oynamam yani. Hiçbirşey olmasa ortalama 65 sene ömrüm var 21 ni harcadım geri kalan süreyide bunlara heba etmem ya. Gider 1-2 saat cs oynar 1-2 saat ets oynarım bundan alacağım keyfi kat kat alırım.