❌İndirim Bitti! Gigabyte Mo27u2 4k 240hz Qd-OLED Monitör 31.999₺+ Peşine 9 Taksit!

Biz de alalım hocam neymiş o bu monitörden aldım ben de geçen konunuzdan.
Alsanda pek fark etmiyor hocam ben aldım bir defa 1 saat uğraş sonucu az da olsa belli olacak düzeye kadar silebildim. İkinci defa saatlerce uğraştım hep leke izi kaldı yeterki hafif yağ olsun ekran. Kaplama yağı hapsediyor, sildikçe tüm monitöre yayıyorsun :D

Alsanda pek fark etmiyor hocam ben aldım bir defa 1 saat uğraş sonucu az da olsa belli olacak düzeye kadar silebildim. İkinci defa saatlerce uğraştım hep leke izi kaldı yeterki hafif yağ olsun ekran. Kaplama yağı hapsediyor, sildikçe tüm monitöre yayıyorsun :D
Allah Allah nasıl oluyor o iş yav alkolle falan mı silmek gerekir acaba

Mor adam nerde ya? Oled konusu açılmış ama halen gelip copy-paste yapmamış. Giderek formdan düşüyor :)

Allah Allah nasıl oluyor o iş yav alkolle falan mı silmek gerekir acaba
Aslında takıntılı değilsen çok büyük problem değil, siyah ekran haricinde iz belli olmuyor fakat ben madem oled aldık neden leke göreyim mantığında düşündüğüm için iade ettim yoksa monitör gerek görüntü kalitesi gerek yapı kalitesi çok iyi. İlerde silinmesi ipsden farksız bir nesil oled çıkarsa direkt alacağım.

Monitörden zaten bahsetmeye gerek yok.
Bonus, Bankkart, Paraf ve Kuveyt Türk'e Peşine 9 taksit mevcut.
Satıcı da Amazon.
Stok son 1 adet;
kaç TL'ye satıştaydi
(şimdi gördüm fiyatı kb)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,205
Üyeler
198,711
Son üye