❌İndirim Bitti! 2 Adet Atatürk Pleksi Anahtarlık Sadece 20 TL! 🇹🇷

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Uygunsuz davranış
o4esiniz teşekkürler
sırf bir anahtarlık konusunda boş dedi diye neden anneni millete siper ediyorsun onu anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu mesaji hangi niyetle yazdiginizi belirtirseniz iyi olur. Anahtarlik icin mi yazdiniz yoksa Atatürk icin mi yazdiniz bilelim. Yanlis anlamalara sebebiyet vermeyelim.
kardeşim beyninde sorun mu var konu anahtarlık milli değerlere mi boş diyor adam

sırf bir anahtarlık konusunda boş dedi diye neden anneni millete siper ediyorsun onu anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim beyninde sorun mu var konu anahtarlık milli değerlere mi boş diyor adam
Bende soylesin de sikinti cikmasin kavga olmasin diye yazdım. Beynimde problem yok allaha şükür. Senin senin gibi kac tane varsa onlardan akilliyimdir. O yuzden terbiyesizlik yapma okudugunu anla insan ol. Gevsekligin luzumu yok

Bende soylesin de sikinti cikmasin kavga olmasin diye yazdım. Beynimde problem yok allaha şükür. Senin senin gibi kac tane varsa onlardan akilliyimdir. O yuzden terbiyesizlik yapma okudugunu anla insan ol. Gevsekligin luzumu yok
benim gibi kaç tane varsa onlardan akıllısındır bu baya iyiydi hemen utanmaya gidiyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,504
Üyeler
198,577
Son üye
StonerR
Geri