derbeder1980
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Kendini tanıtıyorsun sanırım evet öylesino4e miyiz?
Kendini tanıtıyorsun sanırım evet öylesino4e miyiz?
Bu mesaji hangi niyetle yazdiginizi belirtirseniz iyi olur. Anahtarlik icin mi yazdiniz yoksa Atatürk icin mi yazdiniz bilelim. Yanlis anlamalara sebebiyet vermeyelim.çokta önemi değilmiş
o4esiniz teşekkürlerKendini tanıtıyorsun sanırım evet öylesin
sırf bir anahtarlık konusunda boş dedi diye neden anneni millete siper ediyorsun onu anlamadımo4esiniz teşekkürler
kardeşim beyninde sorun mu var konu anahtarlık milli değerlere mi boş diyor adamBu mesaji hangi niyetle yazdiginizi belirtirseniz iyi olur. Anahtarlik icin mi yazdiniz yoksa Atatürk icin mi yazdiniz bilelim. Yanlis anlamalara sebebiyet vermeyelim.
Bende soylesin de sikinti cikmasin kavga olmasin diye yazdım. Beynimde problem yok allaha şükür. Senin senin gibi kac tane varsa onlardan akilliyimdir. O yuzden terbiyesizlik yapma okudugunu anla insan ol. Gevsekligin luzumu yoksırf bir anahtarlık konusunda boş dedi diye neden anneni millete siper ediyorsun onu anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kardeşim beyninde sorun mu var konu anahtarlık milli değerlere mi boş diyor adam
benim gibi kaç tane varsa onlardan akıllısındır bu baya iyiydi hemen utanmaya gidiyorumBende soylesin de sikinti cikmasin kavga olmasin diye yazdım. Beynimde problem yok allaha şükür. Senin senin gibi kac tane varsa onlardan akilliyimdir. O yuzden terbiyesizlik yapma okudugunu anla insan ol. Gevsekligin luzumu yok
Zannetmembenim gibi kaç tane varsa onlardan akıllısındır bu baya iyiydi hemen utanmaya gidiyorum
sen o cümleyide mi biliyon la walla şaşırtıyon zekanla beniZannetmem