Atx 2 versiyonda oyle, revize edilmis Atx 3.1 de 1 adet 16 pin Pci-E, 2 adet daisy chainsiz 8 pin Pci-E var, kutusunu acinca daisy chain olup olmadigini teyit ederim ama kutu gorselinde oyle gormedim.C750 benim de sevdiğim bir Psu ama tek kablodan 2 tane 6+2 pin çıkıyor sadece bir de tek 4+4 cpu pin var
........5070+7500F sisteme ne alınır bütçe 2.500 TL
saat 22.00'de indirim olacak burada, alınabilecek psu varsa paylaşırım. geçen hafta vardı. https://www.incehesap.com/gaming-geceleri/........
Onda böyle bir şey yok. İkincil kısımda Elite ED ve Teapo SC serisi kullanılıyor ama revizyona göre değişir elbette. ATX 3.1 olmayan önceki modelde Jun FU kullanılıyordu. Daha kötüydü. ATX 3.1'de biraz daha iyileştirmişler iç kısmı.C750 Atx 3.1 de durum nasil?
Her markanın çöp modelleri var. Markaya bakarak almanın bir manası yok.Bir kaç gündür pc parçaları için forumları okuyordum herkes Lian Li top seviye diyordu şimdi bu konuda ise bayağı kötü yorumlar var. Psu için başka markaya bakmam lazım sanırım![]()
2. pcye montajladigimda fan, coil whine vs. ses cikaracak mi bakalim. 1 tane daisy chainli 8 pin yerine 2 bagimsiz koysalardi iyiydi. Benim gpuyu 1 adet 16 pin besler ama 3 tane 8 pine ihtiyac duyan bazi AMD gpular icin problem yaratir.Onda böyle bir şey yok. İkincil kısımda Elite ED ve Teapo SC serisi kullanılıyor ama revizyona göre değişir elbette. ATX 3.1 olmayan önceki modelde Jun FU kullanılıyordu. Daha kötüydü. ATX 3.1'de biraz daha iyileştirmişler iç kısmı.
Alıntıyı görüntüle
Böyle bir şey ilk kez görüyorum. Küçükken arkadaşların internet cafesi vardı bozulan psu nadir gördük. Şuanda gigaybyte p650b model baya giriş seviye bir psu kullanıyorum 6 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Sistem upgrade yapacağım için daha yüksek watt değerlerine sahip bi psu alıcam. Bunları görmek korkutuyor bile bile bozulan ürünler satıyorlar heralde.Merak edenler için aynı seri kapasitörlerin kullanıldığı ünitelerin 2 yılda geldikleri hali bırakayım;
Alıntıyı görüntüle
Deepcool PF650. İkincil kısmın tüm kapasitörleri patlamış. Bu sadece 1.5 yıllık.
Alıntıyı görüntüle
Yine Deepcool PF650. Bu da sadece 2 yıllık fakat yine tüm AsiaX kapasitörler patlak. PF serisinde daha böyle çok olay var.
Alıntıyı görüntüle
Bu da benim incelediğim TurboX 250W. 5 tane ünite eş zamanlı olarak 3 yıl içerisinde hayatını kaybetti. Lian Li'de aynı şekilde filtrelemede azımsanmayacak kadar AsiaX kullanmış. 2 yıl içerisinde böyle bir manzarayla karşılaşmanız olası. Almayın.
Zannımca AsiaX kullanan hiçbir ünitenin E üstünü almaması lazım. Kapasitör üretiminde en dip noktadalar. Hatta 2000'li yıllarda Tagan'da bundan nasibini almıştı.