🔥İndirim Montech Xr Kasa + 850w Gen 5.1 Atx 3.1 Psu+Kontrolcü 4.499 TL 3 Taksit

power guvenılırmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9060xt 7800x3d sıstem ıcın psu guvenılırmı alınır mı?

Son düzenleme:
power guvenılırmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9060xt 7800x3d sıstem ıcın psu guvenılırmı alınır mı?
hiçbir bilgisayar bileşeninin garanti güvenilirliği olmaz olamaz, 10kya psu alırsın 2 hafta sonra anakartın gidebilir, 2klık psu alırsın yıllarca gidebilir, Psunun genel kalitesini soruyorsan C tier gayet idare edebilecek bir psu. Akım korumalı priz ile kullanırsan muhtemelen sıkıntı yaşamazsın.

psuyu bilemedim

Tiplemeden amazon üstünden geçen yıl bu kasayı aldım sistem kurdum. Tipleme gaming distribütörü hatta satın almadan önce kasanın markasını sorgulamadan önce satıcıyla ilgili soru işaretlerim vardı. İletişime geçip öyle sipariş vermiştim. Montech bizim ülkede bilinmiyor ama Amerika piyasasında olan bir firma. Bu kasa daha çok giriş seviyesi bir kasa.

Kasayı değerlendirecek olursam. Bu kasayı ben geçen yıl önce Lianli 207 digital almıştım. Ekranı hasarlı olduğu için iade edip kısıtlı vaktim olmadığından 3k'ya Montech XR tercih etmiştim. Ama malzeme kalitesi olarak sac kalınlığı olarak kağıt gibi bir kasadır. Kesinlikle Lian li nin 207 serisiyle falan kıyas gitmez. En büyük hayal kırıklığım o olmuştu. Kasayı toplanmış halde bir yerden bir yere taşırken hafif keşkül gibi sallanma oluyordu. Sebebi zayıf şase ve 2 cephesinin cam yapıda olmasından kaynaklı. Ama o dönem amazondaki incelemede de bahsettim günün sonunda sürekli taşımadığınız için psu'suz haliyle yorumlamam gerekirse fiyatına göre gayet yeterli bir kasa olarak görüyordum. Bu kasa geçen indirimlerde 2800 lirayı gördü o fiyat içinde aynı düşünüyorum.

Fakat şuan 3500 liralık etiketiyle aynı düşünmüyorum. Mesela şuan 3500 e Lian li 217 inf satılıyor tasarımını hiç beğenmesem de aynı fiyata satılan bu Montech'le arasında ciddi malzeme kalitesi vardır. Kullanmadım ama Lian li sonuçta bir sürü kasasını deneyimledim. Tahmin edebiliyorum.

Ek olarak psu dan bahsetmem gerekirse. Kalitesini bilmem. Satın almak isteyenler için küçük bir detay. Psu'da 2 adet 8 pinlik pci ex kablosu bulunuyor. Eğer ki bu 6+2 lik kablolardan birisi çift 6+2 soket(daisy chain) barındırmıyorsa, 3 adet 8 pinlik 3080 veya yeni nesil 9070xt gpuları besleyecek olanlar için bir de ara kablo masrafı çıkarır. Büyük ihtimalle daisy chain bulunuyordur ama emin olmak lazım. Montech'in kendi sitesinde alphalarla ilgili bir bilgi bulamadım. Ya da direkt satıcıyla iletişime geçip öğrenebilirsiniz.

1783135998423.webp

1783134425509.webp

Son düzenleme:
Eski satışlarından? Piyasada sıfırı olmayan ekran kartlarını sıfır diye satıyordu. Şuan düzelmişdir belki Montech gibi kaliteli markayı getirterek (kaçak yollar xD)
Amazon yorumlarına baktım bir tane bile kullanılmış ürün geldi yorumu yok. İnsanları yanlış bilgilendirmek bu kadar kolay mı? Satıcının ismi Tipleme diye dalga geçiliyor bu forumda. Adamın ismi İbrahim Tipleme. Elinizde kanıt yoksa işini düzgün yapan insanların ekmeğiyle oynamayın. Alacak insanların da kafasını karıştırıyorsunuz.

tavsiyem böyle kasaları psu ile almamak bir ürünün üretim esnasında hata yapılmış olabilir şans işi ama kalitesiz ürünün içindeki malzemesi şüpheli görüşüm firma ve satıcı ne kadar ürünün arkasında dursa da almamak lazım örn. itopya da gamebooster türevleri de var psu alırken 3 sefer düşünün üzülürsünüz. İndirim linkini paylaşan arkadaşa değil bu yazdıklarım yanlış anlamasın ben alacak arkadaşlara tavsiyemi yaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,978
Üyeler
198,670
Son üye
reznov_48

Geri