Raijintek Cratos 850w Psu'dan Gelen Ses

Reaksiyon skoru
5
32 gün önce Raijintek Cratos 850w PSU aldım ama bilgisayar kapalıyken veya açıkken ara sıra ince bir ses geliyor. 3 metre uzaklıktan bile net bir şekilde duyuluyor. Aslında eski tip kasada kullanıyordum hiç ses yoktu sonra yeni mesh bir kasaya ve stok fandan Phantom Spirit 120 SE ye geçtim nedense bu ses gelmeye başladı. Ne yapmalıyım?

Ses: https://recorder.coloros.com/s/tSpszIrajCvJ_3

1 yıldır bende de var. covid aşısı olmus muydun?
3 biontech 3.den sonra başladı ve zilyon tane doktora gittim en son gittiğim doçent klasik müzik dinle dedi

Çene tansiyon kulak içi basınç farkı timpanometri ile ölçüyorlar bunlar yapabilir

Kral mümkünse iPhone dışı telefon kullanma sen gece gözüne uyku girmez

Aga sen fena alışmışsın 2-3 platform, 2-3 teknik veri falan yazınca biat edilmesine biri çıkıp itiraz edince geriliyorsun, tartıştığın adamları falan karıştırıyorsun. Tamam en bilgili sensin.
Ben bilgiliyim diye bir şey hiçbir zaman demedim... En nefret ettiğim şey bir kişinin kendini egolu, kendini insanların üstünde görmesidir.

Dediğim şeyler malesef gerçek. Tier List hazırlarken MSI'ın veya herhangi bir markanın tüm modellerinin iç bilgisine, performansına bakmak zorunda kalıyorum ve tüm modeller olmasada çoğu model hakkında ufakda olsa bilgim bulunuyor. Ki bir zahmet bulunsun.

1783157119632.webp

A-DN serileri çöp zaten. A-GL serileri kalitesiz, dehşet sesli. A-GS serisinde coil whine yaşayan kişi sayısı az değil. A-PL serisinde bir yerden kısacağız diye kapasitörlerden kısmışlar. Bulk kapasitör bile Jun Fu yani piyasadaki alt üreticilerden seçilmiş. Bu mu sorunsuz marka şimdi? Veya platformları sorunsuzlaştırmış? A-GL serisinin kullandığı platformu Bitfenix bile daha iyi kullanıp, daha kaliteli yapıyor.

1783157235111.webp

FSP gibi çoğu ünitede kullandıkları fanlarda kalitesiz bu arada. A-PL serisinde bile Yate Loon kullanılıyor. Ki Platin diye üst düzey bir ünite olarak pazarlanıyor. Bu arada MSI'ın ben custom paltform yaptığına neredeyse hiç rastlamadım. Tek tük. Düz hazır platformları kullanılıyorlar.

Son düzenleme:
Alsana benden valla ya enermax alırım anında.Marka fanboy alıcı lazımdı zaten :D
Dur kanka aynı kalite Psu varken Asus rog İmajıyla 20k veriyim bi psu ya Enayiyiz çünkü

Geri