Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Bazı ürünler çoktan alınmış oluyor. Bana flash bellek lazım olduğu için, bugün bellekler düşmeye başlayınca tek tek hepsini gezip 1 tane yakaladım. Almak istediğimde adres hatası verdi birisi almıştı. 2-3 dk sonra telegrama stok var indirimde diye düştü. Halbuki ben bakmıştım o alınmıyordu. Yani telegrama her düşende stok garanti olmuyor.
Sayfayı düştüğü an yenilesek kölelerden hızlı alır mıyız acaba.Kaç saniyede bir tarıyor bunlar

Bazı ürünler çoktan alınmış oluyor. Bana flash bellek lazım olduğu için, bugün bellekler düşmeye başlayınca tek tek hepsini gezip 1 tane yakaladım. Almak istediğimde adres hatası verdi birisi almıştı. 2-3 dk sonra telegrama stok var indirimde diye düştü. Halbuki ben bakmıştım o alınmıyordu. Yani telegrama her düşende stok garanti olmuyor.
Telegram kanalına nasıl ulaşabilirim

Sayfayı düştüğü an yenilesek kölelerden hızlı alır mıyız acaba.Kaç saniyede bir tarıyor bunlar
Ben öyle alıyıyorum. f5liyorum sürekli depoya düşünce tak alıyorum. Telegramın ruhu bile duymuyor :). Ama hangi ürünün ne zaman düşeceğini bilemezsin. Stanleyleri yokluyorum mesela depoya düşmüşse atıyorum buraya.

Telegram kanalı ben paylaşmıyorum. Çünkü aramaya indirim fırsat felan yazınca çıkıyor arkadaşlar hepsi aynı. Ben öyle girdim kanallara. Ha oradan ne düştü de aldım derseniz hiç bir şey :)).

Ben telegramdan hızlı bulup 1 günde büyük termoslardan 4 tane çektiğim için beni banladılar :D. İşerine gelmedi çünkü. Ref linkten para kazanamadılar.

kimisi gecikmeli paylaşıyor

Forumdan bunları anında alabilen birileri oluyor mu acaba? bana biraz zor gibi geldi.
sadece terliklerde ödeme aşamasını gördüm onlarda 40 42 numaraydı almadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hesabı bota bağlayıp yaniyo gibi sitelerden veri geldikçe otomatik buraya post atma işi. 😏
yasak değil mi ?

Bir stoklu ürünün fiyatı "çok avantajlı" ise paylaşılan link çoktan patlamış olur argedeşler. Millet amme hizmeti mi yapıyor:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,237
Üyeler
198,721
Son üye
ChristopherLeitner

Geri