Arkadaşlar Online Evde Yapabileceğim İş Arıyorum

RedFlox

80+
Reaksiyon skoru
61
Arkadaşlar trendyol ,migros sanal market canlı destek gibi işler arıyorum evden yapabileceğim bunlara nereden başvurabilirim ya da başka yapabileceğim iş var mı ?

Arkadaşlar trendyol ,migros sanal market canlı destek gibi işler arıyorum evden yapabileceğim bunlara nereden başvurabilirim ya da başka yapabileceğim iş var mı ?
Kardeşim
Pc,internet ve Kulaklığın var ise eğer güvenilir site ve kurumlara başvurarak yapabilirsin
Daha çok satış, anket, operatör agenti ve banka müşteri hizmetleri işini yapabilirsin
İnternet üzerinden başvurur yaparken dolandırıcı firmalara dikkat etmeni öneririm
Çevre tavsiyesi be güvenilir firmalardan başlamanı önerebilirim
Hakkında hayırlısı :)

Kardeşim
Pc,internet ve Kulaklığın var ise eğer güvenilir site ve kurumlara başvurarak yapabilirsin
Daha çok satış, anket, operatör agenti ve banka müşteri hizmetleri işini yapabilirsin
İnternet üzerinden başvurur yaparken dolandırıcı firmalara dikkat etmeni öneririm
Çevre tavsiyesi be güvenilir firmalardan başlamanı önerebilirim
Hakkında hayırlısı :)
hocam öyle işleri nereden bulacaz

hocam öyle işleri nereden bulacaz
Hocam
Şimdi size böyle basit anlatayım
Sahibinden işin olsundan felan yaşadığınız şehirde anket ilan verenler vardır
Satış usulü iş yapan d smart gibi ilanlar da var
Mesele güvenilir firma bulmak
Veya daha garanti bir yol
Cmc tempo plus vodafone turkcel gibi yerlere gidip başvurmak ama evde çalışmayı eğitimden sonra veya 3 5 ay orada çalıştıktan sonra yaparlar
İnternet üzerinden araştırma diye biten çağrı merkezi şirketlerini bulun
Bunlara genellikle kurumsal şirketlerden proje alır satış veya anket yaptırırlar
Yine ekleyerek söylüyorum
Güvenilir olmayan farklı illerden belge felan isterler ise mutlaka iş yeri olan bilindik firma olsun
Rabbim sizlere bol kazanç versin inşallah

Ücretli orno sitesi kur
Aga zaten para kazanmak isteyenlere eğer haramdan korkmuyorsanız veya dinsiz iseniz Se* Oyunu yapın diyorum ama dinlemiyorlar ama ne para var bi bilsen ya en kötü 2-3 resimli oyunlar bile yüzlerce satıyor helede Aİ bu kadar gelişmişken sıfırdan oyun yapmayı öğrenmeye bile gerek yokken 3D Se* oyunu yapıp steam’e 4-5 dolara koyup sizde indirim yapıp 2.50 dolara satışa sunmayanları anlamıyorum

Not: ben günaha girmemek için yapmadım hiç ama çok para var bir kaç tanesinin satış verilerini vs. Gördüm (ya çöp se* hatun olan puzzle oyunları bile en az yüzlerce satıyor tek yapmanız gereken fiyatı uygun tutmak ve de koleksiyon kartı eklemek oyuna ki bazıları kart kasmak için alıyor xp falan kasıyorlar öyle)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,042
Üyeler
199,275
Son üye
chokqu

Geri