PC Toplama: Parça Parça mı Hazır Sistem mi?

Alıntıyı görüntüle

Hocam itopya ne kadar kazık olsada buna değer
Hocam tek tek toplamaktan iyidir

Ekran kartı, anakart tartışmaya açık

Hocam monitör olarak şunu öneririm

100K ya tek tek dizerim daha iyi parçalarla. Absürt indirimler olmadığı sürece bence toplu mantıksız. Alacağınız toplu bilgisayarlar özellikle belli parçaları satılmayan modelleri itelemek olarak geçecek elinize.
örneğin: Ramlerin MHZ leri düşük ve CL leri uçuk modeller. SSD ler kronik olarak sorunlu veya performansı düşük modeller. PSU lara girmiyorum bile gibi gibi....
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca İtopya ile 2-3 yıl önce üst model bir monitör yüzünden bile davalık olmuş ve davayı kazanmış biri olarak yemişim öyle siteleri.

Son düzenleme:
1) anlamadım ne dediğinizi

2)besleyebildiği takdirde çok fark etmez de siyah kasa içinde saçma durur.

3)benim beğendiğim tasarımlardan şahsen. minimal ve modern duruyor

4)o bozulma durumu falan bayağı azaldı artık. o da soğutur duruyor 70cfm hava akışı fenaymış

5)mantıklı olan o

6)içinden hynix a-die çıkarsa evet ama samsung b-die falan çıkma ihtimali de var. o zaman çıkmama ihtimali yüksek

7)günaydın. o yüzden kazık diyoruz. sen daha hiçbir şey görmemişsin o geçirdikleri yerlerden, sadece 3 binin lafını ediyosun.
Beyaz kasa düşünüyorum (siyah beyaz aslında benim için farketmez iş için zaten sanayide kullanılcak kutu gibi kasa bile olur lakin marka olsun istiyorum) (MSI kasa birde E-atx uyumlu olduğu için düşündüm)

Hocam kasanın içinde 2 tane büyük fan olduğu gösteriliyor boyutları standart mı yoksa büyük mü

Hocam ramler cudimm mi cudimm olursa benim için daha iyi olur

Hocam hava soğutucunun 12 bakır borusunun olması zaten her şeyi açıklıyor

Hocam biraz saçma gelebilir ama 3 tane arc b580 rx 9070 XT performansı verebilir mi onu soruyorum

Hocam itopya'da arc b580 12 bin TL'ye satılıyor aslında kazık değilmiş
1000017417.webp

100K ya tek tek dizerim daha iyi parçalarla. Absürt indirimler olmadığı sürece bence toplu mantıksız. Alacağınız toplu bilgisayarlar özellikle belli parçaları satılmayan modelleri itelemek olarak geçecek elinize.
örneğin: Ramlerin MHZ leri düşük ve CL leri uçuk modeller. SSD ler kronik olarak sorunlu veya performansı düşük modeller. PSU lara girmiyorum bile gibi gibi....

Ayrıca İtopya ile 2-3 yıl önce üst model bir monitör yüzünden bile davalık olmuş ve davayı kazanmış biri olarak yemişim öyle siteleri.
Hocam eskide kalmışsın adam büyük ihtimalle konuya bile bakmıyor hiç cevap yazmıyor

Bütçe krizi yoksa hazır sistem alınmasını asla önermem. Tek tek toplamanın hem zevki başka hem de performansı ve ömrü. OEM paketlerde fiyatı düşürmek için kaliteden haliyle ödün veriliyor.
Sizin bütçeniz zatwn 160.000. Gayet güzeller güzeli bir sistem kurulur.
Hayırlı olsun diyorum şimdiden. Hatasız bootlar.. 🫡👍

Bütçe krizi yoksa hazır sistem alınmasını asla önermem. Tek tek toplamanın hem zevki başka hem de performansı ve ömrü. OEM paketlerde fiyatı düşürmek için kaliteden haliyle ödün veriliyor.
Sizin bütçeniz zatwn 160.000. Gayet güzeller güzeli bir sistem kurulur.
Hayırlı olsun diyorum şimdiden. Hatasız bootlar.. 🫡👍
Profil resmin yapay zeka power değiştirmeni öneririm
Bu olabilir
1000017420.webp

Geri