- Bütçe
- 50000
Bu fiyat bandına bu pc nasıl veya bu pc nin kronik sıkıntısı falan var mı.
Kroniği bilinecek kadar uzun süre piyasada değil. Ekran kartı watt'ları düşük oluyor bu modellerin normal oyuncu laptoplarına göre o kadar.Bu fiyat bandına bu pc nasıl veya bu pc nin kronik sıkıntısı falan var mı.
5060 ekran kartlı bunu mu almalıyım yoksa 5050 li tuf gaming mi karar veremedim hocam sizce ne yapmalıyımKroniği bilinecek kadar uzun süre piyasada değil. Ekran kartı watt'ları düşük oluyor bu modellerin normal oyuncu laptoplarına göre o kadar.
Tufun linkini atarmısınız5060 ekran kartlı bunu mu almalıyım yoksa 5050 li tuf gaming mi karar veremedim hocam sizce ne yapmalıyım
Ben buna bakmıştım da ekran kartı 85W sanırım. ASUS A16'da aynısının dengi 115W ve paneli %100 sRGB. Geçenlerde 52 bin liraydı şansına küs valla.Bu fiyat bandına bu pc nasıl veya bu pc nin kronik sıkıntısı falan var mı.
Tufun linkini atarmısınız
Bendebirhaftaya kadar onu almayı düşünüyordum hocam sonra böyle bi zam geldiBen buna bakmıştım da ekran kartı 85W sanırım. ASUS A16'da aynısının dengi 115W ve paneli %100 sRGB. Geçenlerde 52 bin liraydı şansına küs valla.
Biraz şansızlığın olmuş haftalarca 50.000tl'den satıldı. Bu hafta hb ve trendyol indirimleri var bir ihtimal oralarda daha uyguna gelebilir takip et.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bendebirhaftaya kadar onu almayı düşünüyordum hocam sonra böyle bi zam geldi
Peki o gigabyte ın 5060 ekran kartlı olanı mı almak daha iyidir üstte attığım 5050 ekran kartlı tuf mu 50000 tl yeBiraz şansızlığın olmuş haftalarca 50.000tl'den satıldı. Bu hafta hb ve trendyol indirimleri var bir ihtimal oralarda daha uyguna gelebilir takip et.
GigabytePeki o gigabyte ın 5060 ekran kartlı olanı mı almak daha iyidir üstte attığım 5050 ekran kartlı tuf mu 50000 tl ye
Ekran kartı olarak watt'ına rağmen 5060 hala önde ama ekran %45ntsc. Bence değmez 5-10 fps fazlalığa ama karar sizin.Peki o gigabyte ın 5060 ekran kartlı olanı mı almak daha iyidir üstte attığım 5050 ekran kartlı tuf mu 50000 tl ye
Ekran kartı olarak watt'ına rağmen 5060 hala önde ama ekran %45ntsc. Bence değmez 5-10 fps fazlalığa ama karar sizin.
Loq'un işlemcisi eski ama monitörü biraz daha iyi ve omen'in monitörü kötü işlemcisi iyi. Bazısı bu renklere çok takılıyor bazısı işlemciye çok takılıyor. Batarya çok önemli değilse, biraz daha ısınma göz alınabilirse loq almak daha akıllıca hocam. Omen de premium her şeyiyle ama monitöründen kısmışlar. Omenlerin ve victusların hepsinde kısılmış durumda. Ya loq ya asus tuf önerilebilir gibi bu fiyatlarda. Sorunuz kronik ise 5000 serili loqlar ve omen/victuslarda kronikler giderilmiş deniyor ve global redditte de şikayetler yok.
Bunlar nasıldır hocam
Eyvallah hocam görüntü için monitör almayı düşünüyorum zaten omen alırım bu durumdaLoq'un işlemcisi eski ama monitörü biraz daha iyi ve omen'in monitörü kötü işlemcisi iyi. Bazısı bu renklere çok takılıyor bazısı işlemciye çok takılıyor. Batarya çok önemli değilse, biraz daha ısınma göz alınabilirse loq almak daha akıllıca hocam. Omen de premium her şeyiyle ama monitöründen kısmışlar. Omenlerin ve victusların hepsinde kısılmış durumda. Ya loq ya asus tuf önerilebilir gibi bu fiyatlarda. Sorunuz kronik ise 5000 serili loqlar ve omen/victuslarda kronikler giderilmiş deniyor ve global redditte de şikayetler yok.
Edit: İşlemci sadece eski yoksa fazlasıyla güçlü.