Cra.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 238
Baktım hocam fena değil biraz daha bı araştırayım dedimtitan önerdiler gecen baktın mı hiç
Baktım hocam fena değil biraz daha bı araştırayım dedimtitan önerdiler gecen baktın mı hiç
En f/p bence şuan beastBaktım hocam fena değil biraz daha bı araştırayım dedim
Gelir illa acele etme.Kupon geçmiyor ama onda ya başka bildiğiniz kupon var mı arkadaşlar beast için ?
Alması zor bir kere karar veremiyorsun beğendiğin bir model oluyor bakıyorsun çok kişi almış ama çoğu kişi memnun değil bazıları memnun fabv4 meselaOyuncu koltugu fena bir şey bi kere alıştınmı bırakmıyorsın
Valla geçen sene ergopixel aldım 5 bin tl iyiki almoşım diyorum ondan önce plastik sandalye var diye bilgisayara bakmıyordımAlması zor bir kere karar veremiyorsun beğendiğin bir model oluyor bakıyorsun çok kişi almış ama çoğu kişi memnun değil bazıları memnun fabv4 mesela![]()
İlk kez duydum.Valla geçen sene ergopixel aldım 5 bin tl iyiki almoşım diyorum ondan önce plastik sandalye var diye bilgisayara bakmıyordım
Kanada markası bende aldıgım zaman ilk kez duymuştum razerın alt yapısına benziyorİlk kez duydum.
ikea markus kullanmadım ama çok memnun kalanlar var araştır biGüzel Bi ofis koltuğu tarzında öneriniz var mı beyler bütçe 10 max.