🔥İndirim Sapphire 9070 XT Pulse 29.999TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arada 7k'ya değecek bir fark olmadığını ben de biliyorum. 30k verdiğimde de çok para vermiş oluyorum 37k verdiğimde de çok para vermiş oluyorum. Aradaki 7k vade farksız taksit olduğunda pek gözüme batmıyor. Vermişken de görsel olarak da tatmin etmesini istiyorum. Bundan dolayı da nitro+ aldım.
o karttan bende almıştım Coil Whine var mı hiç kartta?

Bende deli gibi ses geliyordu kulaklıkta bile rahatsız ediyordu hemen iade etmiştim.

Vram den dolayı ekran kartlarının fiyatının yükseleceğine dair bir haber dolaşıyor muhtemelende yükselecek bence ihityacı olan almalı şimdiden .

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
üstünden o kadar ay geçmiş ama ben benim 9070xtyi 26.5kya aldım indirimle 1 ay önce, benim pcyi 90a dizdim

üstünden o kadar ay geçmiş ama ben benim 9070xtyi 26.5kya aldım indirimle 1 ay önce, benim pcyi 90a dizdim
Konuya girmeden cüzdanımı aradım evde, onu da bulamadım, sinirle nerede bu, nerede bu diye 2 dakika kadar sinir krizi geçirdim. Teşekkür ederim.

İyi millet aksam aksam heyecan yasadı

1 ay once nasil 26.5 nerden aldin reis ? tamir gormus veya teshir urunumu yani o fiyata cok zor bu ac goz firmalar asla o fiyata vermeez bence durduk yere

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri