MorSilikon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 196
O fiyat performans olarak sundum kanka Daha ucuz olarak da niteledim ya ekstra o yüzdenMesajın da önermelerde rajintec var 4 tane(SSD,RAM,PSU,Sıvı Soğutucu ilk mesajında) seçenek sunmuşsun ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Burada ben de buna istinaden yazmıştım
Direk düz akakceden fiyatlara baktım psunun Düz fiyatı 7k anakart 11kBaşkan sen niye rakamları kafandan uyduruyorsun? Psu 7 bin değil 6 bin TL, anakart 11 bin tl değil, 10 bin 669 TL. Çok güven vermesen de olumlu-olumsuz yorum yapan herkesin fikirleri benim için önemli. Daha ucuz ve daha iyi bir anakart var ise ona geçmeyi deneyebilirim, bana incehesap'tan 'şu ana kart seninkinden daha iyi' deyip link atabilir misin?
![]()
GIGABYTE B850M FORCE WIFI6E AM5 DDR5 9600MHz (OC)
DDR5 desteği ve 9600 MT/s hız aşırtma kapasitesiyle GIGABYTE B850M, yeni nesil performansı oyunlarınıza taşıyor. Detayları inceleyin.www.incehesap.com
Bunu mu alayım başkan, anakartlar konusunda bilgim 0 kim ne derse onu aldım. Eğer benimkiyle aynıysa 2.700 TL tasarruf edeceğim ve bu baya iyi olur. Yorumların için teşekkür ederim.
Uydurma yok Arkadaşlarda dediğimi biraz zor ikna olsalarda onayladılar dombikpandayla daha önceden ne kadar tartışmamız olsa bile
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Psu anakart ve soğutucu upgrade ini hem ucuz hemde elindeki sistemden daha iyi hale bu parçalarla getirirsin
X870 daha kulağa hoş geliyor gigabyte de iyi bir marka evet kullanıcısıyım ama Bu üründe o şeyi söyleyemeyeceğim ekstra olarak 2-3k ödemiş olacaksın sadece
Bide Sana anakart ve psu nun biraz ucuz gelmesinin sebebi Tek siteden tüm sistemi toplandan indirim kuruyordur muhtemelen Aldığın site neyse
Son düzenleme: