Bu Bilgisayarı Aldım Sizce Nasıl Eski Bilgisayarım Aşşağıda Yazılı

2 gün evvel , 68liraya (peşin fiyatına 9 taksitle ) 5070 115W - 17.3" laptop aldım
Maalesef ağır kazık, geçmiş olsun
QNB bankasına bakıyorum 9 taksit ile 85 90k oluyor o nasıl olacak beni anlamadığınız nokta kartımın limiti azdı ve taksitle en baba bunu alabiledim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Masaüstüne göre biraz daha zayıf denebilir performans olarak ama laptop sonuçta taşınabilirlik lazımsa hayırlı olsun.

Fiyat çok kazık 35K bu cihazların fiyat bandı. Taksiti de peşin fiyatına yapıyorlar genelde.
fiyatı aldığım gibi aynı taksitle ben mumnunum diğer bilgisayarımdan sonra ilaç gibi geldi evet biraz kazık gibi 2 el piyasası. taksiti peşin fiyatına yoktu 1 hafta boyunca her siteden her mağazadan baktım en son vatandan aldım

Masaüstüne göre biraz daha zayıf denebilir performans olarak ama laptop sonuçta taşınabilirlik lazımsa hayırlı olsun.

Fiyat çok kazık 35K bu cihazların fiyat bandı. Taksiti de peşin fiyatına yapıyorlar genelde.

QNB bankasına bakıyorum 9 taksit ile 85 90k oluyor o nasıl olacak beni anlamadığınız nokta kartımın limiti azdı ve taksitle en baba bunu alabiledim

fiyatı aldığım gibi aynı taksitle ben mumnunum diğer bilgisayarımdan sonra ilaç gibi geldi evet biraz kazık gibi 2 el piyasası. taksiti peşin fiyatına yoktu 1 hafta boyunca her siteden her mağazadan baktım en son vatandan aldım
Sizi anlıyorum, az taksitle yüksek aylık ödeme istemiyorsunuz ve sadece qnb kartınız var. Keşke HB Premium Worldcard a başvurup ta alabilseydiniz. Ama olan olmuş, artık vakit önünüze bakma vakti. Elinizdeki sizi mutlu ediyor üzmüyorsa , bosverin gerisini şu saatten sonra.
İyi günler dilerim

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,616
Üyeler
199,196
Son üye
cloudshusoo