🔥İndirim Geil 2x16 6400mhz Cl42 Rgb Ram 19.938tl

Allah affetsin ne SSD alırken nand var mı diye bakarım ne ram alırken çip üreticisine. Gören de burayı ekstrem overclock rus forumu sanacak. Elimde envai tür ssd ve ram'ler var (ddr4 hemen hepsi gerçi), geçti de. Ne çipini bilirim, ne bişeyini. Hayatım boyunca sorun da yaşamadım. Hani bu kadar senedir "aahhh beeee, hynix olmadığı için ramlerimin üreticisi, şimdi oyunda drop yedim!" ya da ne bileyim "hynix olsa bu node build'ini ne hızlı alırdım şimdi!" demedim.

EXPO 1'i aktif edip geçen insanlarsınız, neyinize hocam hynix allasen.

Ram'e baktım, 6000 mhz cl36 çalışabilecek bir ram haberiniz olsun.

Allah affetsin ne SSD alırken nand var mı diye bakarım ne ram alırken çip üreticisine. Gören de burayı ekstrem overclock rus forumu sanacak. Elimde envai tür ssd ve ram'ler var (ddr4 hemen hepsi gerçi), geçti de. Ne çipini bilirim, ne bişeyini. Hayatım boyunca sorun da yaşamadım. Hani bu kadar senedir "aahhh beeee, hynix olmadığı için ramlerimin üreticisi, şimdi oyunda drop yedim!" ya da ne bileyim "hynix olsa bu node build'ini ne hızlı alırdım şimdi!" demedim.

Micron chipli bir ram bu fiyatına göre Gayet güzel bir ram .

DDR5Geil6400640016GBGAVSG532GB6400C42ADCMicronSSvv2v3.15

SSD alırken artık Dram var mı diyen arkadaşlara küfürlü sitemler etmek istiyorum :) artık o devir geçti ne ucuz ise o alınacak bir devirdeyiz .

Micron chipli bir ram bu fiyatına göre Gayet güzel bir ram .

DDR5Geil5200520016GBGOSG532GB5200C34ADCMicronSS23.15.AS02

SSD alırken artık Dram var mı diyen arkadaşlara küfürlü sitemler etmek istiyorum :) artık o devir geçti ne ucuz ise o alınacak bir devirdeyiz .
Neler dersin bre kafir, bu ram'i alıp, hassas terazi ile voltaj verip, CL28'de kullanmayı hedefleyen insanlara; ne hakla Micron çip iyi dersin!

Patriot viper venom alınır mı? 16 gb 11.617 TL

Bu ramde expo desteği var mı? Bi yerde var bi yerde yok yazıyor kafam karıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,686
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri