7000 serisi amd kartları çok uzun ömürlü görmüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2. El alabilirim demiş, pazarlığı zorlarsa 26-27 olabilir belki.9070 xt'yi o fiyata vereceklerini zannetmiyorum
7000 serisi amd kartları çok uzun ömürlü görmüyorum.
2. El alabilirim demiş, pazarlığı zorlarsa 26-27 olabilir belki.9070 xt'yi o fiyata vereceklerini zannetmiyorum
25 bine felanda 5060ti 9060 xt var bide 4070ti super bakıyım7000 serisi amd kartları çok uzun ömürlü görmüyorum.
Kötü PSU'lar ile kullanılmış kartlara pek sıcak bakmıyorum ben.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-bit-gddr6-16-gb-ekran-karti-1316365942/detay hocam bunu buldum iyiyse arkadaşa söyleyeceğim7000 serisi amd kartları çok uzun ömürlü görmüyorum.
2. El alabilirim demiş, pazarlığı zorlarsa 26-27 olabilir belki.
Hocam ayrıyetençevrede başka bir bilgisayarcı varsa termal pad degişimi için fiyat al adamın söyledigine yakın yada ona benzer rakam söylüyorlarsa biraz pazarlık yap termal pad bakımını yap geç
Bende 7000 serisinin uzun ömürlü olduğunu düşünmüyorum7000 serisi amd kartları çok uzun ömürlü görmüyorum.
2. El alabilirim demiş, pazarlığı zorlarsa 26-27 olabilir belki.
25k verilmez
Hocam sabrını takdir ettim valla. Konuyu okurken ben kudurdum sen nasıl buna sabrettin de yazdınKötü PSU'lar ile kullanılmış kartlara pek sıcak bakmıyorum ben.
Çıldırıyorum böylelerini görünce, bir de bir şey biliyorlarmış gibi gelip sağdan soldan alakasız videolar atıyorlar ya iyice deli oluyorum. İnterneti bırakıcam zaten yakında tamamen yoksa kafayı yerim.Hocam sabrını takdir ettim valla. Konuyu okurken ben kudurdum sen nasıl buna sabrettin de yazdın
Bana birisi denk geldi 9950x3d'nin renderda 270K plus'tan daha iyi olduğunu söyledi saçmalıkÇıldırıyorum böylelerini görünce, bir de bir şey biliyorlarmış gibi gelip sağdan soldan alakasız videolar atıyorlar ya iyice deli oluyorum. İnterneti bırakıcam zaten yakında tamamen yoksa kafayı yerim.
Ben de elime değmiş kartları yorumluyorum, başka bi kart yorumlarsam da diyorum tahminimce şöyledir böyledir diye. Yine de yalancı biz oluyoruz yapacak bir şey yok.Bana birisi denk geldi 9950x3d'nin renderda 270K plus'tan daha iyi olduğunu söyledi saçmalık
Ona LTT'nin bencmark sonuçlarını gösterdim o bana CPU monkey diye bir site gösterdi ne desem bilemedim
Performans açısından değişim yapmaya değmez ama kartın değeri varken satayım sıfırlamış olayım, yarın öbür gün 5070 satmak daha kolay olur dersen mantıklı. Ben o değişimi yapmazdım şahsen. 3090 hala canavar gibi bir kart, kaybedeceğin vram de azımsanacak gibi değil.
Bir de forumda 1000 ve 1600 serisi kartlar kullanıp insanlara yeni kart tavsiye eden çok arkadaş var. Onlara pek kulak asma
Eğer 5070ti gecebiliyorsan geç devir yapay zeka devri zorlasan kafayı bozsan 5070 bile geçilir ama 6000 serisi çıktı mi direk geçin derim farklı bir modeleHocam sonuç olarak muadili açısından 5070 mantıksız alacaksam eğer 5070ti yada 5080 mi almam lazım
Yapay zeka ile uğraşan adamın en az bi' 128gb vram'i olacak ki, yapay zeka ile uğraşıyorum local'de diyecek. AI için 5000 serisi tercih ettim demek tamamen korkunç bir şey zaten ya.Eğer 5070ti gecebiliyorsan geç devir yapay zeka devri zorlasan kafayı bozsan 5070 bile geçilir ama 6000 serisi çıktı mi direk geçin derim farklı bir modele