ATK RS7 AİR%75 yada varasa full arıyorum kablolu kablosuz modu olursa harika olur açıkçası Cs2 ağırlıklı oynuyorum. mevcut klavye yavaş geliyor açıkçası. Ne alabilirim?
meyergaming.com
meyergaming.com
8k Hz mı hocam hepsiAlternatif olarak şunlar var. Top75 tri mode kablosuz yazıyor, ama site aynı anda kablolu ürünü de dahil ettiğinden kafam karıştı biraz.
![]()
MCHOSE Mix 87 White RGB Gaming Klavye
Tam tuş hareketinde eşsiz 0,001 mm çalıştırma hassasiyeti deneyimleyin. Oyun tarzınıza ve oyun gereksinimlerinize göre ince ayar yapın.www.gaming.gen.tr
![]()
Darmoshark TOP75 HE Manyetik Switch Oyuncu Klavyesi [Rapid Trigger]
Darmoshark TOP75 HE Manyetik Switch Oyuncu Klavyesi [Rapid Trigger] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
![]()
Darmoshark TOP75 Tri-Mode Mekanik & Manyetik Klavye [TFT Ekran & Top Mount]
Darmoshark TOP75 Tri-Mode Mekanik & Manyetik Klavye özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Genel olarak siteleri kurcalamak isterseniz de kategorileri bırakayım.
Hall Effect Klavyeler
wraithesports.com
![]()
Klavye Modelleri ve Fiyatları
Klavye modellerini ve fiyatlarını keşfedin! Mekanik, membran ve kablosuz seçeneklerle ergonomik, dayanıklı ve performanslı yazma deneyimi sizi bekliyor.www.gaming.gen.tr
Mchose x9 var pembe gerçi sistem beyaz klavyem mouse ve pad beyaz Mchose x9 pembe klavyeyi Mchose alıp beyaz yada pembe mi alsam diye düşündüm ayrıca wraith v2 nasıl Onuda çok öneren vardı ayrıca 8k olup tri modlu yok mu?Alternatif olarak şunlar var. Top75 tri mode kablosuz yazıyor, ama site aynı anda kablolu ürünü de dahil ettiğinden kafam karıştı biraz.
![]()
Tam tuş hareketinde eşsiz 0,001 mm çalıştırma hassasiyeti deneyimleyin. Oyun tarzınıza ve oyun gereksinimlerinize göre ince ayar yapın.www.gaming.gen.tr
![]()
Darmoshark TOP75 HE Manyetik Switch Oyuncu Klavyesi [Rapid Trigger] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
![]()
Darmoshark TOP75 Tri-Mode Mekanik & Manyetik Klavye özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Hall Effect Klavyeler
wraithesports.com
![]()
Klavye modellerini ve fiyatlarını keşfedin! Mekanik, membran ve kablosuz seçeneklerle ergonomik, dayanıklı ve performanslı yazma deneyimi sizi bekliyor.www.gaming.gen.tr
Şansıma konuyu açtıktan 10 15 dk sonra klavyeye kola döktüm 1 tam bardak kurusun diye ters çevirdim akan aksın diye içime mı doğdu ne olduysa klavye almayı düşünüyordum benim için ekstra neden olmuş olur bozulursaAlternatif olarak şunlar var. Top75 tri mode kablosuz yazıyor, ama site aynı anda kablolu ürünü de dahil ettiğinden kafam karıştı biraz.
![]()
![]()
![]()
Hall Effect Klavyeler
wraithesports.com
![]()
8K Hz çok önemli değil, ama hepsi destekliyor olması lazım. Manyetik de olay aslında basım süresini ayarlama, scan rate falan. Bunlar iyiyse klavyede 0.01 bile sorun yaşamazsın. Ama ben 0.08 altına önermem, çok hassas oluyor ve ne kadar alışırsanız alışın istemsiz basıyorsunuz.8k Hz mı hocam hepsi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mchose x9 var pembe gerçi sistem beyaz klavyem mouse ve pad beyaz Mchose x9 pembe klavyeyi Mchose alıp beyaz yada pembe mi alsam diye düşündüm ayrıca wraith v2 nasıl Onuda çok öneren vardı ayrıca 8k olup tri modlu yok mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şansıma konuyu açtıktan 10 15 dk sonra klavyeye kola döktüm 1 tam bardak kurusun diye ters çevirdim akan aksın diye içime mı doğdu ne olduysa klavye almayı düşünüyordum benim için ekstra neden olmuş olur bozulursa![]()
Aman hocam f tuşları olsun klavyede sinir bozucu FN ile kullanmakalüminyum kasa bu fiyatta var mı başka bilmiyorum![]()
MageGee Captain72 68 Tuş RGB Hot-Swap CNC Kablolu Gasket Manyetik Siyah Gaming Klavye - incehesap.com
MageGee Captain72 68 Tuş RGB Hot-Swap CNC Kablolu Gasket Manyetik Siyah Gaming Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com