En Overrated Oyunlar

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
13,355
Herhangi bir souls oyunu
Witcher 3
Cyberbug 2077
Forza Horizon serisi
Zelda
Pacman
Metroid
Zula en iyi silah kredi kartı
Dying Light 1. Tamamen boş beleş fanlar tarafından yüceltilmiş hikayesi çöp(finalini bile sadece wasd ile yapıyorsunuz) bir oyun.

Herhangi bir souls oyunu
Witcher 3
Cyberbug 2077
Forza Horizon serisi
Zelda
Pacman
Metroid
Dying Light 1. Tamamen boş beleş fanlar tarafından yüceltilmiş hikayesi çöp(finalini bile sadece wasd ile yapıyorsunuz) bir oyun.
Zula oyun dünyasının zirvesidir katilmiyorum

Zula oyun dünyasının zirvesidir katilmiyorum
1784190720248.webp

Olm hic kotu pcniz olmadı mı la corona zamanı gpu kıtlıgından elimde bi laptop kalmıstı külüstür actıgı tek oyun zulaydı. 2 sene çektik mecbur. Güzel zamanlardı valla suan oynadıgım hiçbir oyundan o tatı alamıyorum. Belki artik ekip yok diyedir.

Olm hic kotu pcniz olmadı mı la corona zamanı gpu kıtlıgından elimde bi laptop kalmıstı külüstür actıgı tek oyun zulaydı. 2 sene çektik mecbur. Güzel zamanlardı valla suan oynadıgım hiçbir oyundan o tatı alamıyorum. Belki artik ekip yok diyedir.
eski oyunlar oynarım bu p2w babası oyunu oynamazdım

eski oyunlar oynarım bu p2w babası oyunu oynamazdım
Payliyoduk winliyoduk 🕊
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herhangi bir souls oyunu
Witcher 3
Cyberbug 2077
Forza Horizon serisi
Zelda
Pacman
Metroid
Overrated oyun olarak tlou dur. Sırf tlou yuzunden uncharted gibi bir şaheseri zora soktular gıcıgım ondan

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Payliyoduk winliyoduk 🕊

Overrated oyun olarak tlou dur. Sırf tlou yuzunden uncharted gibi bir şaheseri zora soktular gıcıgım ondan
oyun güzel de pc portu çöp keşke almasaydım korsan oynasaydım

pacman'e de laf etme kral dünyanın en basic oyunu zaten ne bekliyorsun

• Beğen
Herhangi bir souls oyunu
Witcher 3
Cyberbug 2077
Forza Horizon serisi
Zelda
Pacman
Metroid
cyberpunkda şuan hala bug var mı ki ben karşılaşmadım oynarken

• Beğen
Dying Light a hiç katılmıyorum hikayesi sönük olsada piyasada böyle bir oyun yok türünün zirvesi. Oyunları sadece hikaye yönünden yorumlarsan çoğu oyun sınıfta kalır zaten. 3 oyununu da bayılarak oynadım. Sadece 3.oyun dlc olarak çıkacakken normal oyun çıkarttılar diye aceleye gelmiş bitmiş hissi alamadım

• Beğen
Zelda demişsin hangi oyun? Oyun dünyasının en köklü serilerinden biri onlarca oyunu var. Dying Light hikaye olarak çok beğenmesemde oyun dünyasında eşi benzeri az olan bir oyun ortaya koydu oyuna sadece etrafta koşuşturmak için bile girdiğim oluyor. Witcher 3'e neden abartılıyor dediğini anlayabiliyorum ülkede oynamayanlar bile oyunu övüyor fakat witcher 3 bana göre son 15 yılda çıkmış en iyi oyundan birisidir. Tüm seriyi baştan sona oynadım inanılmaz bir seri. Fantastik evren seven herkesin oynaması gerek.

Souls olarakta çoğu oyunu beğenmiyorum hepsi birbirinin aynısı gibi geliyor fakat elden ring denemediysen bi şans vermeni öneririm zorluğuda çok abartmamışlar bazı soulslar gibi.

cyberpunkda şuan hala bug var mı ki ben karşılaşmadım oynarken
ilk çıktığı birkaç hafta vardı şuan neredeyse yok denecek kadar az.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,608
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni

Geri