Clyde
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 840
Onu nasi keşfettin yav, bende aldim olu piksel sitesinden test ettiğimde her şey normaldi bendeArkadaşlar bir şey fark ettim. Benim monitörümde yakından baktığımda siyah ekranda minik minik beyaz mavi garip renklerde pixeller var. Stack pixel denilen muhabbet olabilir mi diye düşünüyorum ama bilemedim.
BOEOnline stoğu gördüm de almadım . Taksit 3 var . Bide panel nasıl bilmiyorum
banada oyle dediler kral sorun cıkcanı sanmamda adam 500 saatlik almış diger 1000 saatlık almısBeyler daha yeni dondum izmir optimum avmden aldim olu piksel ghosting yok ama tek sikinti saati 10k onu da ips panel uzun omurlu diye cok dert etmedim sonucta 7.5 k ya aldim sorun olur mu sizce
Cok iyi bence seninkinin saat 6-7 k alti bulmak cok zorBende 2290 saat ideal geldi de ne kadar onemli bilmiyorum. Suanlik guzel monitor
Gece karanlığında bir şeyler yapıyordum. Siyah ekranda gözüme çarptı. Ekranın üst kısımlarına doğru baya fazla bir şekilde duruyorlar. Sanki gökyüzüne bakıyormuşum da yıldızları görüyor muşum gibi minik minik şeyler. Diğer renklerde sorun yok ama siyahta bariz belli oluyorlar ve çok fazla. Monitörün saati bayağı az çok gözüme batmıyor bu fiyata garantili güzel oldu.Onu nasi keşfettin yav, bende aldim olu piksel sitesinden test ettiğimde her şey normaldi bende
İşin komiği ben bakmadım. Saati direkt gösterdiğini bilmiyordum. Ekrana baktım çiziğine baktım tamam alıyorum dedim aldım eve bir geldim 573 saat yazıyor.Hocam sorma arkadastaki 500 saati gorunce ben de bi gaza geldim bi baktim magazada 10k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cok iyi bence seninkinin saat 6-7 k alti bulmak cok zor
Bunlar olu piksel sitesinde siyah renge alinca belli oluyor muGece karanlığında bir şeyler yapıyordum. Siyah ekranda gözüme çarptı. Ekranın üst kısımlarına doğru baya fazla bir şekilde duruyorlar. Sanki gökyüzüne bakıyormuşum da yıldızları görüyor muşum gibi minik minik şeyler. Diğer renklerde sorun yok ama siyahta bariz belli oluyorlar ve çok fazla. Monitörün saati bayağı az çok gözüme batmıyor bu fiyata garantili güzel oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İşin komiği ben bakmadım. Saati direkt gösterdiğini bilmiyordum. Ekrana baktım çiziğine baktım tamam alıyorum dedim aldım eve bir geldim 573 saat yazıyor.![]()
Oluyor. Ama işin garibi diğer renklerde hiçbir sorun yok. Mesela şu an site gri renkte ve problem yok. Çok koyu olunca gözüküyorlar. Siyah ekranda mavi gözüken bile var.Bunlar olu piksel sitesinde siyah renge alinca belli oluyor mu
Bende gozukmuyo, sadece siyaha 4 kenarda hafif parlaklik var da yapay zeka normal dediOluyor. Ama işin garibi diğer renklerde hiçbir sorun yok. Mesela şu an site gri renkte ve problem yok. Çok koyu olunca gözüküyorlar. Siyah ekranda mavi gözüken bile var.
Benim üst tarafın tamamı öyle. Bozulmadığı sürece sorun yokBende gozukmuyo, sadece siyaha 4 kenarda hafif parlaklik var da yapay zeka normal dedi