🔥İndirim Raijintek Cratos 850w 4999tl

Marka güvenilir mi çok duymadığımız bir marka aklımızda olsun alırken.
çoğu güvenilir olarak düşündüğünüz markadan daha güvenilir. yüksek kaliteli japon kapasitörler kullanılmış A tier psu. çok nadir saniyelik fan açıp kapatabiliyor ama rahatsız eden bir durum yok.

1 sene önce 6k ya Ampere 850w Platinium modelini almıştım bu markanın muazzam psu. CW yok ses serın serın guclu guclu calısıyor. Marka güvenilir. F/P

xpg kyber 750w 80+ gold psu kullanıyorum değiştirmeye gerek var rtx 4070 ve ryzen 5 5600 sistemim

A tier diye biliyorum. Geçen ay 4.700tl ye 9 taksite almıştım hepsi buradan. Sıkıntısız kullanıyorum fan sesini de yüke bindirdiğim zamanda bile duymadım biraz şans işi sanırım ben memnunum

PSU dan fanı söküp 12'lik slim fan alıp uzatma kablosu ile kontrolcüye bağlayın. Finito. Fan sesi sistemi hiç bir zaman geçmez.

Bir aydır kullanıyorum. Herhangi bir şekilde fan sesini arttırıp azaltma gibi bir durum yaşamadım bilgisayarı kullandığım sürece. Totalde 10 tane fan var muhtemelen hiç ısınma problemi olmadığından dolayı da olabilir. atx 3.1 ve 5.1 versiyonu var.

16 pin soketi yok galiba ben mi goremedim :unsure:
Çıkış var.

1784304229347.webp

Çok güzel fiyat, RX 9070 XT ile kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. RTX 5080'i bile rahat besler, baya sağlam ve üst segmente yakın bir PSU. Hem GPU için 3 adet Pcie girişi var hem de yeni nesil RTX kartları için 12VHPWR girişi de var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,147
Üyeler
199,303
Son üye
Babahan

Geri