Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Beyler buna benzer bir şey arıyorum anakart b650m-k asusun yani pci girişi mevcut bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Ben b850m-k anakartta aşağıdaki ürünü kullanıyorum;

1000mbit interneti 300-500mbit arası kullandırıyor.

Biraz fiyatı yükselmiş, başka modeller de kullanabilirsiniz, ekran kartı takar gibi kasanın arkasındaki vidalı kapaklardan denk geleni söküp bunu takıyorsunuz, driver da kurunca aynı laptoptaki gibi wifi simgesi geliyor sağ alttaki panele.

Amazon depodan monitor bekliyordum da dun vatanda teshir aldim simdi koltuk bekliyorum. 2gun once sabah gelmis 5800. Tekrar gelme şansı var mi? Kulaklik monitoe surekli düşüyor onları takip ediyordum da koltukta surekli düşüyor mu bilmiyorum

Amazon depodan monitor bekliyordum da dun vatanda teshir aldim simdi koltuk bekliyorum. 2gun once sabah gelmis 5800. Tekrar gelme şansı var mi? Kulaklik monitoe surekli düşüyor onları takip ediyordum da koltukta surekli düşüyor mu bilmiyorum
Teşhir monitör önermem ama sen bilirsin çizik çok gördüm ben vatanda yada hasarlı monitör geçen gün depoya da xdrive koltuk düştü arada düşüyor ama bot hesaplar anında kapıyor ne yazık ki .

Teşhir monitör önermem ama sen bilirsin çizik çok gördüm ben vatanda yada hasarlı monitör geçen gün depoya da xdrive koltuk düştü arada düşüyor ama bot hesaplar anında kapıyor ne yazık ki .
Vatana ugrayip kontrol ettim lg ultragear 27gr83q aldim 7500tlye 2290saat calismis. Bir sorun yoktu. Şimdide oyuncu koltugu ariyorum. 1 2 haftadir bakiyorumda surekli monitor, kulaklik falan dusuyor acaba koltukta bunlar gibi haftada 1 2 dusuyor mu onu merak ettim. Gecenki koltuk gibi yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vatana ugrayip kontrol ettim lg ultragear 27gr83q aldim 7500tlye 2290saat calismis. Bir sorun yoktu. Şimdide oyuncu koltugu ariyorum. 1 2 haftadir bakiyorumda surekli monitor, kulaklik falan dusuyor acaba koltukta bunlar gibi haftada 1 2 dusuyor mu onu merak ettim. Gecenki koltuk gibi yani
Suan 3 koltuk var 3ude alinabilicek mantikli bi fiyat gelmedi

Ben b850m-k anakartta aşağıdaki ürünü kullanıyorum;

1000mbit interneti 300-500mbit arası kullandırıyor.

Biraz fiyatı yükselmiş, başka modeller de kullanabilirsiniz, ekran kartı takar gibi kasanın arkasındaki vidalı kapaklardan denk geleni söküp bunu takıyorsunuz, driver da kurunca aynı laptoptaki gibi wifi simgesi geliyor sağ alttaki panele.
Attığımda idare etmez mi hocam ya da neye göre almalıyım belki rekabetçi oyunlardada kabloyla uğraşmak istemem ping vs girmesin diye

Philips LED Classic 60W G93 E27 Kısılabilir Filament Glob WGD90Akakçe'de ara
180,49 TL - Son 25 ayın ucuz fiyatı - (%69 indirim)

Philips LED Classic 60W G93 E27 Kısılabilir Filament Glob WGD90

Şu ürünü bekliyorum depoya düşsün diye de bunun alternatifi böyle güçlü bir önerisi olan var mı?

1784319624682.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,964
Üyeler
199,255
Son üye
aydunus

Geri