Yazılım İçin Laptop Önerisi 25-35k

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
35.000
Arkadaşlar merhaba,
Yazılım ile uğraşıyorum ve 25-35k bir bütçem var eğer tavsiye edeceğiniz üzmeyecek çok güzel bir ürün varsa 40k'ya da çıkabilirim. Yazılım harici günlük dizi film izleyebileceğim arada oyun oynayabileceğim ve başıma çok fazla sorun çıkartmayacak bir laptop arıyorum. Tavsiyeleriniz var mıdır?

harici ekran karti yok, yazilimda islemcisi uzmez, oled 120hz ekran:

bayagi dusuk bir harici ekran karti var, islemcisi cok daha iyi, ram yetersiz, kronik sorunlu olabilir dikkat etmek ve detayli arastirmak lazim(loq modellerindeki anakart yanma sorunu bu cihhazi kapsiyormu kapsamiyormu bilmiyorum):

sweetspot bir cihaz, pek bir eksigi yok sadece tgp si dusuk ama bu fiyat bandina iyi:

onceki acer seceneginden daha guclu ve daha iyi ancak yine kronik sorunlu modeller arasindami arastirmak lazim:

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...qtr-p-HBCV0000DMB835?magaza=TrendNoktaBilisim Paneli çöp baktığım laptoplara göre şikayet miktarı en çok olanlardan birisi bu güzel gözüksede altında birşeyler yatıyor

bayagi dusuk bir harici ekran karti var, islemcisi cok daha iyi, ram yetersiz, kronik sorunlu olabilir dikkat etmek ve detayli arastirmak lazim(loq modellerindeki anakart yanma sorunu bu cihhazi kapsiyormu kapsamiyormu bilmiyorum):

sweetspot bir cihaz, pek bir eksigi yok sadece tgp si dusuk ama bu fiyat bandina iyi:

onceki acer seceneginden daha guclu ve daha iyi ancak yine kronik sorunlu modeller arasindami arastirmak lazim:

acer nitro v15 modelini çok beğendim gerçekten bir de şöyle bir laptop buldum bakabilir misiniz? bir bilginiz var mı bu model hakkında?

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...8-gb-plus-faturali-garantili-1329075445/detay , https://www.sahibinden.com/ilan/iki...tu-laptop-oyuncu-bilgisayari-1327040807/detay
acer nitro v15 modelini çok beğendim gerçekten bir de şöyle bir laptop buldum bakabilir misiniz? bir bilginiz var mı bu model hakkında?
Bu model güzel duruyor sende incele - kişisel olarak satın alıcağım şey bu olur sıfır laptop almak yerine

incedelim hp victus modellerinde kronik sorun çok fazla oluyor diye biliyorum belki de satışa konulma sebebi bu yüzdendir, diğer model ise bütçemi aşıyor malesef ama yorumlarınız için teşekkür ederim

incedelim hp victus modellerinde kronik sorun çok fazla oluyor diye biliyorum belki de satışa konulma sebebi bu yüzdendir, diğer model ise bütçemi aşıyor malesef ama yorumlarınız için teşekkür ederim
Rica ederim dostum senin için en iyisini önermeye çalışıyorum, örnek olarak atıyorum, kronik sorun olarak diyeceğimiz şey malzeme kalitesi ve ekran sallanması şikayeti var ucuzluk hissi yani ama donanım burda paylaşılan sıfır modellerden kat kat daha iyi ek olarak bütçe kısıtlı 60 70k olsa güzel modeller seçerdik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,050
Üyeler
199,277
Son üye
chokqu

Geri