Gamepower Nama 3 Mod Klavye 1999₺

Light87 elimde var, baya iyi bu arada. İnceleme yayınlayacağım müsait olduğumda. Bunun avantajı alüminyum kasa ve kablosuz olması gibi. İkisi de kendine has

Nama alüminyum ise ses akustiğine olumlu yansır. Ama yalıtımı cidden hiç beğenmedim tabii kendin tape mod veya başka şeyler yaparsın ama kurtarmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi baktım sadece üst plate ve alt plate alüminyummuş. Keşke tamamen olsaydı ama hiç olmamasından iyidir.

1350 olmuş hocam ama türkçe, ses tekerleği ,görünür harfler bir de üstüne brown switch varmış aldım hemen
Hayırlı olsun hocam tasarım ve ışıklandırması güzel. Hotswap olduğundan 3 pinli farklı switchlerle değiştirebilirsin.

Hayırlı olsun hocam tasarım ve ışıklandırması güzel. Hotswap olduğundan 3 pinli farklı switchlerle değiştirebilirsin.
hocam brown tam benim aradığım switch ti çok iyi oldu valla sayenizde hem sessiz hem de hissiyat var bu fiyata cidden çok iyi bence

hocam brown tam benim aradığım switch ti çok iyi oldu valla sayenizde hem sessiz hem de hissiyat var bu fiyata cidden çok iyi bence
Umarım beğenirsin. Çok sessiz değil ama f/p ses tekerleğinin olması, ışık geçiren keycapsler ve büyük enter aradığım özelliklerdi o yüzden almıştım.
Hocam memnun musunuz fps için mutlu eder mi
Hocam memnunum kasası alüminyum falan değil ama bence bu fiyata alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,611
Üyeler
199,398
Son üye
utku52

Geri