Ryzen 5 7600 Soğumuyor

Her oyunda olmuyorsa oyun kaynaklı da olabilir. FC oyunları bilgisayarda bayağı berbat çalışıyorlar. Genellikle oynayanlara 60 FPS sabitleyip oynamanısı öneririm.

Gerçi konuya biraz daha baktım, kasayı kesinlikle değiştirin.

Ayrıca şu yazılımsal ayarları da uygulayın.

Peki sonuç :D bu işin kriteri nedir? Kasalardaki fanlara mı hakimsiniz yoksa incelemelerine mi? Benzer durum bende de var mesela ama kasanın hava akışı iyi mi kötü mü kıyaslamanın yolu nedir
Hocam Zamanında Bu Kasayı Ben Dahil Birden Fazla Kişi Tavsiye Ediyordu XPG'nin Fanları Genel Olarak İyi CFM Değerlerine Sahip , Kasa Malzeme Kalitesi Gayet İyi , Bunlara Ek Olarak 750 Watt 80+ Gold Güç Kaynağı Sunması Bu Fiyatlara Daha İyi Bir Seçenek Olmadığını Gösteriyor Zaten .

Hocam Zamanında Bu Kasayı Ben Dahil Birden Fazla Kişi Tavsiye Ediyordu XPG'nin Fanları Genel Olarak İyi CFM Değerlerine Sahip , Kasa Malzeme Kalitesi Gayet İyi , Bunlara Ek Olarak 750 Watt 80+ Gold Güç Kaynağı Sunması Bu Fiyatlara Daha İyi Bir Seçenek Olmadığını Gösteriyor Zaten .
Hocam ben MSI olana rezalet dedin ya, neden yahu? Benim fiyatına da bakınca en yakın olduğum o. Şu an 3800 tl ve 6 taksit. Neden rezalet dedin ki?

Hocam ben MSI olana rezalet dedin ya, neden yahu? Benim fiyatına da bakınca en yakın olduğum o. Şu an 3800 tl ve 6 taksit. Neden rezalet dedin ki?
İçindeki Güç Kaynağı Kötü .

Seni Cezbeden 6 Fan Değil , 6 Taksit Olması :)

kanka ben de kullandım o işelmciyi gayet normal hava genel sıcak yaz ayındayız klima açık değilse gayet normal ki 7500f değil 7600 bu içerisinde igpu da var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birde kasan eski cpuya temiz hava veren fan yok ki

kanka ben de kullandım o işelmciyi gayet normal hava genel sıcak yaz ayındayız klima açık değilse gayet normal ki 7500f değil 7600 bu içerisinde igpu da var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birde kasan eski cpuya temiz hava veren fan yok ki
Zaten Güç Kaynağı Almış İade Aldığı Güç Kaynağını İade Edip Kasa + Power Çekmesi Her Halükarda Mantıklı Olacak .

Zaten Güç Kaynağı Almış İade Aldığı Güç Kaynağını İade Edip Kasa + Power Çekmesi Her Halükarda Mantıklı Olacak .
hocam sıcaklık normal gibi geldi bana o sırada benim 140w çeken ryzen 7 5800x i soğutmaya çalışan 4 bakır borulu çift fanlı thermalright boşta kullanırken benimki 55 60 derece .d

hocam sıcaklık normal gibi geldi bana o sırada benim 140w çeken ryzen 7 5800x i soğutmaya çalışan 4 bakır borulu çift fanlı thermalright boşta kullanırken benimki 55 60 derece .d
O Yönden Demedim Değerleri Normal Ama Benim Demek İstediğim Şey KASA + Power Fiyatına Power Almış İade Edip Kasa + Power Çekebilir Demek İstiyorum .

Hocam yani evet aşırı değil ama şu var mx7 macun sürmüşüm, -25 undervolt yapmışım bunlara bakınca fazla. bir de fan sesi huzursuz ediyor.

Hocam yani evet aşırı değil ama şu var mx7 macun sürmüşüm, -25 undervolt yapmışım bunlara bakınca fazla. bir de fan sesi huzursuz ediyor.
fan sesini biostan ayarla mx7 vs max birkaç derece yapar undervolt yapmanı gerektirecek bir işlemci olduğunu düşünmüyorum ki keza gördüğün dereceler işlemcinin kendini kısmasındaki dereceler değil benim işlemcime mecbur undervolt yaptım keza fazla ısınıyor öyle bilinen işlemci yaptığın undervoltun da testlerini yap açıldı tamam oldu diyede kullanma 15 20 dakikalık cinebench render testlerine sok occt de aynı şekilde neler tepki vereceğini gör istersen igpu devre dışı bırak biostan kasa değiştirecekmişsin sanırım daha iyi olur hava sulkilasonu açısından birkaç derece daha düşer cümlelerim emir verir gibi olmuş asla öyle değil sadece tavsiye dostum ama dediğim gibi ısınan bir işlemci ve amd yani ısınır ben o işlemcideyken 83 falan görüyordum gayet normal

Bu sıcak havalarda normal gibi. Kasanında hava akışı pek iyi değil gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,147
Üyeler
199,303
Son üye
Babahan

Geri