AMD Ekran Kartı Çökmesi Sorunu

eren211

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba, örneğin valorant oynarken girdikten yaklaşık 2 3 dakika sonra siyah ekran veriyor ve no signal yazısı geliyor bilgisayarı tuşundan yeniden başlatmam gerekiyor. Başlattığımda ise çözünürlük 800x600 oluyor ve uygulama hiç yüklenmemiş gibi gözüküyor baştan kurmak zorunda kalıyorum ddu ile denedim değişen bir şey yok, ekran kartımı temizledim yine değişen bir şey yok. Bilgisi olan var mı acaba?

ekran kartı marka model ikinci el sıfır kullanım süresi vs vs detay

@ahmetmelihalemdar abi senin driver rehberi vardiya onu atar mısın işe yarayabilir

Kartı kullanmayı bilmiyorsun ya da psu'n dandik.
Amd ekran kartlarında hata yememek için üst düzey kullanıcı olmak gerekiyor malum

biraz voltaj düşür ddu ile temizle hız aşırtmayı kapat ve açma stabil sürücüyü araştır internette windows update kapat otomatik ekran kartını güncellemesin büyük ölçüde düzelir

Amd ekran kartlarında hata yememek için üst düzey kullanıcı olmak gerekiyor malum
Hata raporu yok, adam hiçbir sistem parçası detayı bile vermemiş ekran kartının ne olduğu bile belli değil. Nasıl bu kadar erken teşhis koydun :D

yok ya üst düzey kullanıcı olmaya gerek yok bence , rx 6600 ile hiç böyle sorunlar yaşamadım maks 1 2 kere ddu ile silip yüklemem gerekti
Hata raporu yok, adam hiçbir sistem parçası detayı bile vermemiş ekran kartının ne olduğu bile belli değil. Nasıl bu kadar erken teşhis koydun :D
hekimoğlu misali teşhir koymuş

Son düzenleme:
Merhaba, en güncel değilde 26.1.1 sürümünü kullanmam yeterliymiş. Yardımcı olanlara ve olamayanlara teşekkürler.

Merhaba, en güncel değilde 26.1.1 sürümünü kullanmam yeterliymiş. Yardımcı olanlara ve olamayanlara teşekkürler.
Alakası yok ama neyse ben en güncel kullanıyorum da niye 1 tane problem yaşamıyorum, sen sistemin bütün parçaları yaz buraya bakalım

@ahmetmelihalemdar abi senin driver rehberi vardiya onu atar mısın işe yarayabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,248
Üyeler
199,322
Son üye
Novie

Geri