Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,827
Yokmu ?sıfırı var mı ?
Yokmu ?sıfırı var mı ?
Tmmdir kral sağolasınAlıntıyı görüntüle
Kasa fanlarını artırıp, manuel ayarla ekran kartı fanlarını %70 yapınca 71-72 derece seviyesinde kalıyor fps değeri daha stabil oluyor testte
3 ay olması çok düşük ihtimal ama kötü koşullarda yapılmadıysa sorun olmaz.3 ay mining den bişey olmaz bence tanıdık bi arkadaşa sordum o almıs suanda mutlu bi şekilde kullanıyo
Daha mı fazla yapmıştır nasıl onu tespit edebilirim3 ay olması çok düşük ihtimal ama kötü koşullarda yapılmadıysa sorun olmaz.
Edemezsin.Daha mı fazla yapmıştır nasıl onu tespit edebilirim
Alıntıyı görüntüle
Bakım zamanım gelmiş gibi, bu aralar kapak kapalıyken cehennem gibi kasanın içi
Sıcaklıklar vs iyi ama ilk fotoğrafta güç tüketimi çok düşük, fps de öyle. 2. Fotoğraf ideale biraz daha yakın ama fps hala düşük. Emin olamadım hocam.Buda benchmark testi
Sizce temizmi
Hocam sebebini sorduğumda bana işlemcinin ve anakartın çok zayıf olmasından dolayı tam güç alamadığını söylediSıcaklıklar vs iyi ama ilk fotoğrafta güç tüketimi çok düşük, fps de öyle. 2. Fotoğraf ideale biraz daha yakın ama fps hala düşük. Emin olamadım hocam.
2. Fotoğrafta ekran kartı ayarları neymiş driverdaki
Cok iyi derecede la
Fazla bile ama hiç macunu falan değişmedi bakım yapsam 50 51 takılır. Gerek yok ama devam böyle.Hocam sebebini sorduğumda bana işlemcinin ve anakartın çok zayıf olmasından dolayı tam güç alamadığını söyledi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cok iyi derecede la
Bu doğru bu arada olabilir.Hocam sebebini sorduğumda bana işlemcinin ve anakartın çok zayıf olmasından dolayı tam güç alamadığını söyledi