- Konu Sahibi Konu Sahibi
üst limit cl 36 diyebilir miyiz pekiCL değeri RAM için evet önemlidir hocam. 6000 MHz CL48 RAM de var CL28 de. CL değeri ne kadar düşük olursa bellek o kadar hızlı cevap verir.
üst limit cl 36 diyebilir miyiz pekiCL değeri RAM için evet önemlidir hocam. 6000 MHz CL48 RAM de var CL28 de. CL değeri ne kadar düşük olursa bellek o kadar hızlı cevap verir.
Hocam size sistem dizelim istiyorsanız tam bütçeyi söyler misinizüst limit cl 36 diyebilir miyiz peki
200 k max 225 ama peşin fiyat taksitli ay olarak 5 6 monitör klavye mouse hariç onları sonra almayı düşünüyorum ekran kartı 5080 işlemci olarak 9950x3d yada 9800x3d almak istiyorum almışken en iyisi olsun ileriye dönükHocam size sistem dizelim istiyorsanız tam bütçeyi söyler misiniz
Hocam şöyle bir sistem oluşturduğumuzda yaklaşık200 k max 225 ama peşin fiyat taksitli ay olarak 5 6 monitör klavye mouse hariç onları sonra almayı düşünüyorum
eyw toplama için ssdler çok pahalanmış bide ssd alırken böyle bir sisteme kaç mhz yakışır 2 tb almayı düşünüyorum , soğutucu olarakta kule tipi almak istiyorum sıvı soğutucudaki riski almak istemiyorum ve anakartta bu 850 likler yada 870 likler bunlarla 600 lükler arasındaki fark çok var mı olay ne ordaHocam şöyle bir sistem oluşturduğumuzda yaklaşık
Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı olarak sessiz olsun istersen noctua olanı seçmelisin (ama bence astral genel anlamda daha iyi olur)
Ssd olarak da bunu veya 1 TB olanını seçmelisin
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 6.434,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisayar kasası için de ayrı konu açarsınız
Sıvı soğutma şarteyw toplama için ssdler çok pahalanmış bide ssd alırken böyle bir sisteme kaç mhz yakışır 2 tb almayı düşünüyorum , soğutucu olarakta kule tipi almak istiyorum sıvı soğutucudaki riski almak istemiyorum ve anakartta bu 850 likler yada 870 likler bunlarla 600 lükler arasındaki fark çok var mı olay ne orda
ram ve psu okeydir de sıvı soğutma olmadan iyi bir kule tipi soğutucuyla iyi bir şekilde soğutamaz mıyımSıvı soğutma şart
Almışken iyisini al yani 1000w
Benim attığım ram iyi
7 bakır borulu modellere bakabilirsiniz onlar anca soğuturram ve psu okeydir de sıvı soğutma olmadan iyi bir kule tipi soğutucuyla iyi bir şekilde soğutamaz mıyım
teşekkür ederim tavsiyeler için7 bakır borulu modellere bakabilirsiniz onlar anca soğutur