🔥İndirim Antec C7 ARGB E-Atx Kasa 6.099 TL

Bu kasanın boyutu fan kalitesi malzeme ve boya kalitesi hakkında bilgi sahibi olan varsa yorum yapsın diğer türlü herkes bi kötüleme peşinde. Lian li boş kasasına 10 bin tl verince sesi çıkmıyor kimsenin adamlar kaliteli ürün yapıp 6 k civarına satınca herkes düşman oluyor. Amacım kasayı ve markayı savunmak değil objektif düşünmek. 6 bin tl ye bu kalitede fan ve malzemesi olan bu görünüşte bir kasa önerin madem onu alalım.

Hocam şu kasaların % 98'i aynı fabrikadan aynı kalite de çıkıyor üstlerina msi/asus/ali veli yazıyorlar.Yani buna banzer kasa 3 se 4 se onu almalı..Vereceğimiz +3+5k bize kalite olarak hiç bir şey vermeyecek 3kya satılan x marka bu arkadaşın 2 palet yanındaki çekik gözlü arkadaş tarafından üretildi
Çıkan fabrika aynı fakat markaların kullandırttıkları farklı kasaların sacı, cam kalınlığı, fan fazlalığı, fan rulmanı farkı var hocam arada

Antec severim ama bu kasalara bir türlü ısınamadım

Arka kablo bölümü bana dar gibi geldi ama dikey kasalar hep böyle galiba

almışsın hocam hayırlı olsun güzel ama de mi çok estetik bi kasa ben de çok memnunum.
10 numara hocam gayet memnunum. Kablolamada falan gram sıkıntı cektirmedi

Şu akvaryumlarla birlikte ekran kartı aparatını versinler artık, herkesi boş boş kazıklıyorlar.
Reklam gibi olmasın kendim yeni aldım kullanıyorum o yüzden deneyim olarak paylaşacağım, Xpg Invader X kasayla beraber dik takma aparatı geliyor bence çok güzel bir kasa örnek olarak ekte resimde ekliyorum.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-07-30 at 20.15.20.webp
    WhatsApp Image 2026-07-30 at 20.15.20.webp
    64.9 KB · Hit: 52
Palit Jetstream 4060ti 16gb
Bende 3500x kullandım aynı kasa sayılırlar, saç kalitesi iyi. Gayet güzel kasa. Fakat sevmediğim tek şey çok boş kalıyor. Çok güzel duruyor bu arada tek gözüm ekran kartının ışıklısını aradı :D onlarında fiyatlar malum.

Bende 3500x kullandım aynı kasa sayılırlar, saç kalitesi iyi. Gayet güzel kasa. Fakat sevmediğim tek şey çok boş kalıyor. Çok güzel duruyor bu arada tek gözüm ekran kartının ışıklısını aradı :D onlarında fiyatlar malum.
o kadar olacak artık fiyatlardan ötürü ikinci rami bile alamadım daha 🥲

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,402
Üyeler
200,376
Son üye
hayatsızbilgisayarcı

Geri