Ne gaming gecesi pr ve eşek gecesi.Yav gittim baktım max yapacağı indirim yüzde 21 onu yapsa bile paylaştığı oem paketlere önce bindirim yapmışlar şuanki fiyatlara bakılacak olursa bir şey alınmaz gibi duruyor aynı oemleri 0 İndirimsiz itopya daha ucuza satıyor anlamış değilim birde gaming gecesi diyorlar
Niyet ettim şişirdiğim fiyatları indirmeyeBugün saat 23:00'da Gaming Gecesi ana sayfasında ekstra indirimle monitör satılacak.
![]()
Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!www.incehesap.com
Asus oled monitör bile çıksa hiçbirşey almam daha bu rezil firmadan.Bugün saat 23:00'da Gaming Gecesi ana sayfasında ekstra indirimle monitör satılacak.
![]()
Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!www.incehesap.com
Tüm asus ürünlerimi satıyorum. Sıfır pelta, zenbook, rog zephyrus ne varsa dahada herhangi bir forumda asus önerirsem adam değilim. 3 kuruşluk firmaların elinde bizi oyuncak...Yine bir asus rezaleti. Asus sadece ülkemizde değil globalde de rezalet ötesi servisiyle tanınıyor. Bu forumda ne kadar asus fanı varsa hepsi tövbe etti. Ben de elimde bir tane asus rog delta II kulaklık var onun dışında asusun hiçbir şeyine elimi sürmedim. Servispoint kadar kanı bozuk servis de yok ayrıca. Anakartımda olan ufacık problemi çözmek için 3 bin lira istemişlerdi 2 sene önce. Anakart 2500 dü zaten
Bütün stoğu bitirmek için yaptıkları şeye bakAlıntıyı görüntüle
480 stok ne la
james eşşeğin soyunu tüketecekler bu stokla, Gerçi bu model fena değil diyolardı güzel fiyat gelirse çekilebilir.Bütün stoğu bitirmek için yaptıkları şeye bak
Max yapılacak 4.500 dür yoksa yüzde 21 yapılır geçilir 5.000 ejames eşşeğin soyunu tüketecekler bu stokla, Gerçi bu model fena değil diyolardı güzel fiyat gelirse çekilebilir.
ram büyük ihtimal 10k olur fakat almanı önermem cl38
@Mehmet Yılmaz Kanal ismi göründüğü için reklam olacağını düşünmedim ama madem reklam mesaj niye duruyor? İspiyonlamak gibi olmasın ama esas reklamı @Hardiel yapıyorduKanalda gaming gecesi diye aratın bulursunuz.
James esekmi markasi