Radeon RX 9070 XT'den RTX 5080'e Geçenler Ne Diyor?

Hocam yanlış anlamayın ama şu kartı ölümüne savunmayın artık. Çocukca gözüküyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel kart eyvallah ama sorunlarıda var yani. Kartı bir İlahlaştırmadığınız kaldı.
Fiyat performans kartı olduğu için NVidia tekelinin önünde durduğu için savunuyoruz tek bir ilah var oda Allah'tır.

Bir ürünün lüks gösteriş özellikleri yoksa ( Elmas kaplama-altın kaplama süper görüntü- deri kaplama -statü sınırlı üretim koleksiyon v.s ) Bu yoksa elektronik veya x faktörde fiyat performans skalası eş yükselmeli ticaret yatırım kullanım amacı budur..Oyun oynayacak adam tek şartta 5080 alsa akıllıca olur minimum % 60 fps farkı + nvidia yazılımına güveniyorum tezi...% 5-10-15 fark için bu paraları vermek hikaye.Zevkler ve renkler bazen tartışılır

Tamam kanka sen en iyisini biliyorsun. Zaten 35k'ya aynı işi yapabilen bir kart için RTX 5080'e 60k para verilmez 😁

Senin yazdığın tablodaki kartlara bakarsak RTX 5090 içinde yapay zeka kartı olmadığı görünüyor. Ekran kartını sadece oyun oynamak için oluşturulduğu fikri geçti artık. Kendine yeni bir güncelleme çek.

HardwareCanucks_2026-08-02_18-11-01_606.webp

Tamam kanka sen en iyisini biliyorsun. Zaten 35k'ya aynı işi yapabilen bir kart için RTX 5080'e 60k para verilmez 😁

Senin yazdığın tablodaki kartlara bakarsak RTX 5090 içinde yapay zeka kartı olmadığı görünüyor. Ekran kartını sadece oyun oynamak için oluşturulduğu fikri geçti artık. Kendine yeni bir güncelleme çek.

Alıntıyı görüntüle
aynen kanka herkes evine llm kurmak için 5000 serisi rtx kart alıyor evet

Almak için 1(bir) tane mantıklı sebep yok. 9070xt ile arada az bir performans farkı var. fiyat da göz ardı edilecek bir konu değil. madem fiyat bu kadar önemsiz bana ordan bi 200 ateşleyin 5090 çekeyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anlamaya da çalışma zaten. :D kafayı yersin
Neden yok hocam almak için mantıklı sebep? Oyun için (AAA) evet mantıklı bir sebep yok (Cs oynamıyorsanız) ama örneğin kendi adıma konuşuyorum, ben 3d modelleme yapıyorum yıllardır, v-ray olmadan işimi yürütemem, maxon redshift olmadan ne yapmamı bekliyorsunuz? Bahsettiğiniz ekran kartlarına da açıkçası gerek kalmıyor ben devasa bir stüdyo değilim arada ki farkta devasa değil çoğu 3d artist zaten rtx kullanıyor amd yapamaz mı diyorsanız programı bile açamaz çünkü cuda ile çalışıyor.

Neden yok hocam almak için mantıklı sebep? Oyun için (AAA) evet mantıklı bir sebep yok (Cs oynamıyorsanız) ama örneğin kendi adıma konuşuyorum, ben 3d modelleme yapıyorum yıllardır, v-ray olmadan işimi yürütemem, maxon redshift olmadan ne yapmamı bekliyorsunuz? Bahsettiğiniz ekran kartlarına da açıkçası gerek kalmıyor ben devasa bir stüdyo değilim arada ki farkta devasa değil çoğu 3d artist zaten rtx kullanıyor amd yapamaz mı diyorsanız programı bile açamaz çünkü cuda ile çalışıyor.
adam knight online oynuyor sen diyorsun ki 3d modelleme

adam knight online oynuyor sen diyorsun ki 3d modelleme
Konudan bağımsız almak için geçerli bir sebep olmadığını söylediniz hocam buna nazaran bir cevap verdim, aaa oyun için 5080 bence de gereksiz ama sadece cs seven bir kitle var örneğin yine Nvidia almak zorunda rekabetçi düzeyde oynuyorsa

Ekler

• 1000141859.webp
    1000141859.webp
    35.8 KB · Hit: 15
Fiyat performans kartı olduğu için NVidia tekelinin önünde durduğu için savunuyoruz tek bir ilah var oda Allah'tır.
Ben zaten aksine bir şey demiyorum. Senin için Allah olabilir ama benim veya başkası için değil.

Geri