Radeon RX 9070 XT'den RTX 5080'e Geçenler Ne Diyor?

ips leri yan ekran yaptım kanka asus 2k monitör aldım, şimdi şu ekran kartı bi gelsin 2-3 haftaya olede geçeceğim
9070xt kalsaydın 2k OLED yeterli olurdu ama madem 5080 e gectin 4k OLED al 5080 aldığına değsin hocam. 4K da canına oku kartın

Yav bi kerede ben sorun yaşayın şu karttan be o kadar uğraşıyorum sorun yaşayamıyorum
Hocam sorun dediysem yanlış anlaşılma olmasın aman aman sorunlar değildi ama kartın sorunu yoktur diyemem. Yalan söylemek olurdu bu. Kayıt alırken sesimin videoda duyulmaması ve durduk yere çöken oyunlar. Bunlar nadiren oluyordu ve beni çok rahatsız etmiyordu açıkcası. 9070 xt günümüzde alınabilecek en fiyat performans ekran kartıdır.

Hocam sorun dediysem yanlış anlaşılma olmasın aman aman sorunlar değildi ama kartın sorunu yoktur diyemem. Yalan söylemek olurdu bu. Kayıt alırken sesimin videoda duyulmaması ve durduk yere çöken oyunlar. Bunlar nadiren oluyordu ve beni çok rahatsız etmiyordu açıkcası. 9070 xt günümüzde alınabilecek en fiyat performans ekran kartıdır.
kayıt almak için obs kullanmayan kaldı mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oyun çökmesi de senle alakalı

Müthiş bir çağ atlama olmaz ama 5080 bariz şekilde 9070 XT'den iyi bir kart. 9070 XT'nin rakibi 5070 Ti zaten. Fiyatlandırmalar yüzünden şu an 9070 XT önde tabii, o ayrı.

Ekleme: yorumları okumadım, AI için 5000 serisi alınır tarzı mesaj atan varsa etiketleyin beni de; engel atayım size. Adamlar gaming consumer kartıyla AI muhabbeti yapıyo', çıldırıyorum.

Müthiş bir çağ atlama olmaz ama 5080 bariz şekilde 9070 XT'den iyi bir kart. 9070 XT'nin rakibi 5070 Ti zaten. Fiyatlandırmalar yüzünden şu an 9070 XT önde tabii, o ayrı.

Ekleme: yorumları okumadım, AI için 5000 serisi alınır tarzı mesaj atan varsa etiketleyin beni de; engel atayım size.
var ne yazık ki. açıklamaya çalıştım ama anlamamakta ısrarcı arkadaşlar var

var ne yazık ki. açıklamaya çalıştım ama anlamamakta ısrarcı arkadaşlar var
Adamlar oyuncu müşteri kitlesi için yaratılmış kartlarda, AI muhabbeti yapıyor. Bırak 16GB Vram'i, değil 32, 48'i; 96 GB Vram ile bile düzgün bir AI işi yapamazsın. Ama anlamıyorlar. AI'n yeri tesla kartlar, HX serisi işlemcilerle kullanılan unified memory sistemler.

Israrcılar. Çünkü bilmiyorlar.

Adamlar oyuncu müşteri kitlesi için yaratılmış kartlarda, AI muhabbeti yapıyor. Bırak 16GB Vram'i, değil 32, 48'i; 96 GB Vram ile bile düzgün bir AI işi yapamazsın. Ama anlamıyorlar. AI'n yeri tesla kartlar, HX serisi işlemcilerle kullanılan unified memory sistemler.

Israrcılar. Çünkü bilmiyorlar.

Çok üzücü şeyler şunları okumak, çok üzülüyorum. 5080 aksine; AI'dan en uzak kart falan. 16GB VRam ne ya, dostlar 16, 24 GB ile LoRA eğitimi bile yapmanız haftalar alır. Ama işin içinde olmadığınız için sırf Nvidia fan boyluğundan yapıyorsunuz.

Ya onu da geçtim, AMD de şu an iyi gayet AI'da. Ben LoRa eğitimi yapıyorum, AMD de yaptığım da çok oldu; aman aman bir fark da yok.

Anlatamazsın. Birazdan biri gelir, youtube'dan video atar falan.

Çok üzücü şeyler şunları okumak, çok üzülüyorum. 5080 aksine; AI'dan en uzak kart falan. 16GB VRam ne ya, dostlar 16, 24 GB ile LoRA eğitimi bile yapmanız haftalar alır. Ama işin içinde olmadığınız için sırf Nvidia fan boyluğundan yapıyorsunuz.

Ya onu da geçtim, AMD de şu an iyi gayet AI'da. Ben LoRa eğitimi yapıyorum, AMD de yaptığım da çok oldu; aman aman bir fark da yok.

Anlatamazsın. Birazdan biri gelir, youtube'dan video atar falan.
valla öyle dedim diye linç etmedikleri kaldı. chatgptye prompt vermeyi bilmeyen adamlar burda yapay zeka mühendisliği taslıyor pehhhh

kayıt almak için obs kullanmayan kaldı mı

oyun çökmesi de senle alakalı
Hocam yanlış anlamayın ama şu kartı ölümüne savunmayın artık. Çocukca gözüküyor.

Güzel kart eyvallah ama sorunlarıda var yani. Kartı bir İlahlaştırmadığınız kaldı.

Hocam yanlış anlamayın ama şu kartı ölümüne savunmayın artık. Çocukca gözüküyor.

Güzel kart eyvallah ama sorunlarıda var yani. Kartı bir İlahlaştırmadığınız kaldı.
çocukça gözüken şey kendi yaşadığınız sorunları kartın sorunu gibi anlatmanız

çocukça gözüken şey kendi yaşadığınız sorunları kartın sorunu gibi anlatmanız
Doğrudur hocam. Hepimiz toplanıp bu kartı ilah ilan edelim olsun bitsin. Sizde sabah akşam taparsınız.

Sponsorluk mu aldınız anlamadım gitti.

Geri