🔥İndirim Corsair 16gb 6000mhz Ddr5 Ram 10999tl

Fırsat değil ki bu bedava falan diyen var kafayı yersin

hynix olmayan ram alınmaz mı hocam
bu rami bile alıp expoyu aktif ettiğinizde cl30 bir bellek kitiyle fark %1 bile fark olmayacak . Millet hynix a die rami yüksek bellek kitlerinde hobi olarak kullanıyor.

hocam fiyat okey ama cl36,neden 1 tl daha koyup cl30 almıyorsunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biraz önce ilan kovaladım lexar 32gb 6000mhz cl30 15 bine alıyorum ikinci elini böyle seyler kovalayın bence

O zaman zaten sıkıntı olmaz hocam.

Taksitle sıfır almak varken sıfıra yakın fiyat verip alıcı beklemesi de garip yani bunların. Türkiyede ikinci el pc bazında değil her alanda saçma sapan zaten 😅
eli öpülesi yanıt tespit helal

• Hahaha
Reaksiyonlar: gb55
bu rami bile alıp expoyu aktif ettiğinizde cl30 bir bellek kitiyle fark %1 bile fark olmayacak . Millet hynix a die rami yüksek bellek kitlerinde hobi olarak kullanıyor.
hynix'lerin oc potansiyeli çok daha yüksek. Alt zamanlamalarla oynayıp oyunlardaki %1 lowlar arasında hatrı sayılır fark oluyor. x3d işlemci varsa pek fark olmaz tabii.

7-8 bile bu ramlere fazla cl30 olsa tadından yenmez. incehesabı bekleyelim belki güzellik yapar da bugün
o kadar değil hocam abartmayalım. 7-8 olsa ben bile alırım.

hynix'lerin oc potansiyeli çok daha yüksek. Alt zamanlamalarla oynayıp oyunlardaki %1 lowlar arasında hatrı sayılır fark oluyor. x3d işlemci varsa pek fark olmaz tabii.

o kadar değil hocam abartmayalım. 7-8 olsa ben bile alırım.
hocam eski piyasalardan bahsediyorum vatan mesela geçen hafta ramlerin fiyatını indirdi 64gb ramler 18 17 bin TL'ye satılıyordu 32gb ramler 6 bine satılıyordu bu itopyanın farkı ne

hocam eski piyasalardan bahsediyorum vatan mesela geçen hafta ramlerin fiyatını indirdi 64gb ramler 18 17 bin TL'ye satılıyordu 32gb ramler 6 bine satılıyordu bu itopyanın farkı ne
Vatan şuan indirim konusunda en üst seviyede. Başka hiçbir firma böyle indirim yapmadı maalesef.

Vatan şuan indirim konusunda en üst seviyede. Başka hiçbir firma böyle indirim yapmadı maalesef.
Mesela şuan ram almaya calısıyorum Lexar 32gb 6000MHZ CL30 faturasız, ömür boyu garantili diyor. 18 bine alıcağım bakalım sorun cıkıcak mı bilmiyorum

32gb tamamlamak istiyorsan alınır değerler aynı sorun yaşamazsın

Aynı değerlerde sıfır 32gb kingston satıyom 17bine henüz alıcı cıkmadı ama internetten 22-23k ya millet indirim var diye direkt siparis çekiyor anlamıyorum kimse 2. ele bakmıyor mu.
3-5 fazla verip 0 be garantili almak daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,923
Üyeler
200,804
Son üye
kratos15

Geri