Colorful Anakart Hakkında Yardım Lütfen

TheBuro

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar OEM paket kasa almıştım anakartım COLORFUL BATTLE V14 PLUS bios sürümü 1012 olarak geldi, sitesinde güncel sürüme geçerken önce 1014de efi ile kurulum varmış, bunu yaparken efi ile kurarken seçeneklerde F tuşuna basmamız gerekirken ben E tuşu ile ilerledim bir sorun olur mu ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
WhatsApp Image 2026-08-07 at 19.34.38.webp

yok mu yardımcı olacak biri arkadaşlar

Kurulum devam edip , sistem açarsa ,sorun yok demektir. O zaman siz tekrar aynı işlemi, F tuşu ile tekrarlarsınız.
Yok sistem açmazsa ,zaten arkada bios flash back butonu var.

Kurulum devam edip , sistem açarsa ,sorun yok demektir. O zaman siz tekrar aynı işlemi, F tuşu ile tekrarlarsınız.
hocam o bios flash back tuşu ne işe yarıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

özele bir bakar mısınız hocam rica etsem

Flash back tuşu ,eğer herhangi bi şekilde biosunuz uçar /bozulur ,sistem açmaz veya yeni bi anakart aldınız,üzerinde eski bi bios var,elinizde ki işlemci ,son nesil olduğu için,montajı yaptınız ,sistem yine açmazsa,anakrtınıza son biosu yüklemek için kullanılan bi tuş.

Şu videoyu izleyin videoyu atlayarak bakmayın zaten 3 dakika çözüm orda. Bnde videoya bakarak yapmıştım.

Flash back tuşu ,eğer herhangi bi şekilde biosunuz uçar /bozulur ,sistem açmaz veya yeni bi anakart aldınız,üzerinde eski bi bios var,elinizde ki işlemci ,son nesil olduğu için,montajı yaptınız ,sistem yine açmazsa,anakrtınıza son biosu yüklemek için kullanılan bi tuş.
çok teşekkürler hocam anladım

Tekrar 1013 sürümüne dönüp tekrardan 1014 den F ile ilerledim sonra en son sürüm olan 1021 sürümüne geçtim sanırım bir sorun yok hocam doğru mu sizce ?

Şu videoyu izleyin videoyu atlayarak bakmayın zaten 3 dakika çözüm orda. Bnde videoya bakarak yapmıştım.

Captain hocam bu videoyla yaptımda tamda o seçim yerini atlamışım işte hata yaptım,
Ben E ile ilerledim bir sorun olmadı sistem açıldı çalışıyor fakat yanlış bir seçim mi oldu onu merak ettim hocam F ile ilerlemişler çoğu kişi,

Tekrar 1013 sürümüne dönüp tekrardan 1014 den F ile ilerledim sonra en son sürüm olan 1021 sürümüne geçtim sanırım bir sorun yok hocam doğru mu sizce ?

Anakrtın tam modelini yazarsanız,chatgpt de veya gemini de bios flashback nasıl kullanılır,var Youtubede videosunu bulamadım.Eğer sisteminiz açmazsa,ben bakıp size atabilirim. Telefondan bakarsınız.

Anakrtın tam modelini yazarsanız,chatgpt de veya gemini de bios flashback nasıl kullanılır,var Youtubede videosunu bulamadım.Eğer sisteminiz açmazsa,ben bakıp size atabilirim. Telefondan bakarsınız.
Hocam ilginiz için çok teşekkür ediyorum, sorunu çözdüm önce eski biosa döndüm sonra tekrar güncelleyip bu sefer f den ilerleyip en son güncel biosa geldim bir sorun yok şuan çok teşekkür ediyorum, Colorful B650M-Plus V14 anakartım

Tamam,yani sistem açılıyorsa,gerekli her türlü değişikler yapılabilir. Bende tam bunu önermiştim Şayet açmasaydı işte o zaman bios flashback'e müracaat edecektik.

Siz yine de ,gemini ve chatgpt den veya diğer yapay zekalardan anakrtınızın tam modelini vererek,bios flashback adımlarını bi öğrenin ,derim. Tam bi cankurtaran çünkü.:)

çok teşekkürler hocam anladım

Captain hocam bu videoyla yaptımda tamda o seçim yerini atlamışım işte hata yaptım,
Ben E ile ilerledim bir sorun olmadı sistem açıldı çalışıyor fakat yanlış bir seçim mi oldu onu merak ettim hocam F ile ilerlemişler çoğu kişi,

Daha sonraki yorumlarda hallettiniz gördüm gerek kalmamış bir şey demeye. Hayırlı olsun...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,224
Üyeler
200,870
Son üye
furkanztrk1

Geri