🔥İndirim Darmoshark M3 V2 8k Mouse 1999 TL

Makro vb. için Bloody almayı anlarım da, diğer kablosuz ürünlerinde kullandıkları sensör 1-2K Hz bile istikrarlı veremiyor. İade etmenizi öneririm, bence yerelde de kalitesine göre pahalı satılıyor. Bir ara makrodan dolayı eski modelleri çok yaygındı. Ama sonradan ilgi dağılınca getirmeyi de bıraktılar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende de Scyrox V8 var, 6 aydan fazla olmuştur. Pil performansı bende de düştü. 1K Hz ve Comp modu açık kullandım hep.
drag click için alıyordu millet 2021 minecraft bedwars dönemi

2k hz Competitive mode sürekli açık şekilde kullanıyorum hocam
Enteresan vallahi bilemedim ben 1k da oynuyorum mod kapalı sanırım. Batarya sıkıntı olmuş olabilir belki

Makro vb. için Bloody almayı anlarım da, diğer kablosuz ürünlerinde kullandıkları sensör 1-2K Hz bile istikrarlı veremiyor. İade etmenizi öneririm, bence yerelde de kalitesine göre pahalı satılıyor. Bir ara makrodan dolayı eski modelleri çok yaygındı. Ama sonradan ilgi dağılınca getirmeyi de bıraktılar.

Bende de Scyrox V8 var, 6 aydan fazla olmuştur. Pil performansı bende de düştü. 1K Hz ve Comp modu açık kullandım hep.
Vallahi bende hala gayet stabil 1k ve comp kapalı kullanıyorum sanırım.

Hocam senelerdir kullanıyordum markanın mouseunu ve bozulana kadar problem yaşamadım. Uzun ömürlü olduğu için ve oyunlara macro, afk bot yazmakta hizmet ediyor bana. Bu dediğiniz istikrarlı şekilde hz verip vermediğinizi nasıl test edebilirim? Kullanım esnasında gösterdiği bir hata ile anlayabilir miyim?

V7MA'ya bozuldu deme sebebim, fareyi belirli bir yönde hareket ettirirken bazen daha fazla kayıyor. Örneğin herhangi bir fps ya da tps oyununda sağa doğru bakmak için mouse'u hareket ettirdiğimde bazen 360 derece döndürmek için hareket ettirmişçesine dönüyor. Acaba bu yaşadığım şey, dediğiniz istikrarlı hz verememeye örnek midir, yoksa başka bir hata mıdır?

Ona göre iadesini yapıp farklı mouse'a yöneleyim.

Hocam senelerdir kullanıyordum markanın mouseunu ve bozulana kadar problem yaşamadım. Uzun ömürlü olduğu için ve oyunlara macro, afk bot yazmakta hizmet ediyor bana. Bu dediğiniz istikrarlı şekilde hz verip vermediğinizi nasıl test edebilirim? Kullanım esnasında gösterdiği bir hata ile anlayabilir miyim?

V7MA'ya bozuldu deme sebebim, fareyi belirli bir yönde hareket ettirirken bazen daha fazla kayıyor. Örneğin herhangi bir fps ya da tps oyununda sağa doğru bakmak için mouse'u hareket ettirdiğimde bazen 360 derece döndürmek için hareket ettirmişçesine dönüyor. Acaba bu yaşadığım şey, dediğiniz istikrarlı hz verememeye örnek midir, yoksa başka bir hata mıdır?

Ona göre iadesini yapıp farklı mouse'a yöneleyim.
Evet bahsettiğiniz sorun sensör sorunu. A4 Tech inatla halen sektörde yer edinmiş MCU, PixArt sensörlere karşı Çin üretimi (kendi üretimi de olabilir ama kötü yani) ucuz şeyleri kullanıyor. FPS oyunları için PixArt tarafında en kötü 3395 veya 3950 sensörlü fare kullanmanız lazım. Bu sensörler 180 dönerken yaşanan takılma, kesintleri önlüyor. Ayrıca hızlı döndüğünüzde fare kontrolünü de iyi sağladığından, HS atma ihtimalinizi artırıyorlar.

Kabaca IPS ve ivmelenme değerleri daha yüksek. Ayrıca yazılımsal olarak da görselde belirten jitteri önlüyor. LOD keza sizin fareyi tutuşunuza göre sensörün algılamasını sağlıyor. Bazı kullanıcılar fareyi hareket ettirirken hafif kaldırabiliyor, LOD bu kaldırmalar esnasında farenin sensörünün hareketi algılamasını da sağlayabilecek ayarlamalar yapılıyor.

Ben Scyrox V8 geçmeden önce Corsair M55 PRO mu öyle bir fare kullanıyordum. Onda FPS oynarken 180 falan atamazdım veya durup ateş açmam gereken yerde crosshair hep kayardı. Bu 3950 sensörlü fareye geçince farkı direkt olarak hissettim. Kontrolün direkt sizde olduğunu ve hatta sizin hatalarınızı da telafi ettiği senaryolar olduğunu söyleyebilirim. FPS oynayan biri için net olarak 3395 ve üstü sensörlü fare lazım.

2026-08-08_17-28.webp

Bloody markalar kesinlikle 2010-18 arasında kalmış ürünler. Görselleri değişse de iç aksanları halen eski. Fason üretim 3311 sensörlü ürünler bile daha istikrarlı diyebilirim.

Ama belirteyim yüzeyi kötü veya size uymayan speed bir mouse pad de kullanmayın. Mouse pad tamamen etkisi yok ama kötü bir mouse pad de o sensörden alacağınız verimi azaltır. Eğer çok eskiyse ucuz olarak Rampage Blitz mouse padlerinin yüzeyi iyi öneririm.

scyrox v6 kullanıyordum satın alalı 6 ay olmamasına rağmen batarya sağlığı gözle görülür şekilde düştü. bunun da pili hakkında yorum yapabilecek kullanan kişiler var mıdır acaba? faremi değiştirmeyi düşünüyorum fakat sonucu yine aynı olacaksa biraz erteleyip pahalı bir model alma kanaatindeyim.
ben kullanıyordum 2000Hz ve üstünde pil gerçekten hızlı bitiyor ben 500hz e çekmiştim 1 ay gidiyor sarj

Bu abilerin sitesindeki en dolu ürünün değerleri 3395 yanına bile yaklaşamıyor.

Nehire karşı yüzmeye benziyor biraz kafa yapıları. Halen makro tarzı şeyler deniyorlar. Ama bunlar modern antihile uygulamalarında avantaj olarak geçtiğinden yasaklarla karşılaşma ihtimaliniz daha yüksek.

2026-08-08_17-32.webp

Gerçi günahlarını da almayalım, bazı modellerinde 3395 geçmeye başlamışlar. Ama sizin aldığınız yukarıdaki görseldeki ile aynı ürün galiba onda kendi sensörleri var. Yine de belirtmekte fayda var. 3395 sensörlü, switch ve mcu belirsiz farelerini ₺3000 falan satıyorlar. O tarafta bir sürü Çinli ve içeriği daha iyi rakipleri var. Yani yine hatalı fiyatlandırma ve ürün içeriği ile satış yapıyorlar.

Bu abilerin sitesindeki en dolu ürünün değerleri 3395 yanına bile yaklaşamıyor.

Nehire karşı yüzmeye benziyor biraz kafa yapıları. Halen makro tarzı şeyler deniyorlar. Ama bunlar modern antihile uygulamalarında avantaj olarak geçtiğinden yasaklarla karşılaşma ihtimaliniz daha yüksek.

Alıntıyı görüntüle

Gerçi günahlarını da almayalım, bazı modellerinde 3395 geçmeye başlamışlar. Ama sizin aldığınız yukarıdaki görseldeki ile aynı ürün galiba onda kendi sensörleri var. Yine de belirtmekte fayda var. 3395 sensörlü, switch ve mcu belirsiz farelerini ₺3000 falan satıyorlar. O tarafta bir sürü Çinli ve içeriği daha iyi rakipleri var. Yani yine hatalı fiyatlandırma ve ürün içeriği ile satış yapıyorlar.
evet bu benim aldığım mouse'un görseli. Attığınız site ekran görüntüsünde "alpha mühendisliği..." yazıyorken, hemen üstünde de paw 3395 yazıyor (2.4 ghz kablosuz/USB kablolu çift mod görselinin sağ tarafında) . Biraz daha araştırıyım da baktım ki sorun teşkil edecek şekilde kullanım sunacak bana, o zaman siparişimi iptal edeyim. V7MA'dan senelerdir memnun olduğum için ve programına hakim olduğum için farklı programa sahip, dahili hafızası olmayan bir fareye geçmeyi de hiç istemiyorum. Cevaplarınız için ayrıca teşekkür ederim.

8000 hz şart değil ise atk a9 plus öneririm

800 mah batarya var 3950 Ultra sensör
MCU farkı var 8K benim için önemsiz ama mcu dan dolayı V2 derdim.

Malzeme kalityesi nasıl abi, sürekli elimizde duruyor. Bu marka hiç kullanmadım performansı gayet ok görünüyor ama malzeme kalitesi de önemli, deneyen var mı

İndirim kodu var mı ayrıca 1999tl olduğu için kargo ücreti çıkıyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,249
Üyeler
200,881
Son üye
zımpara

Geri