Ben direk yakaladım zaten, muhabbeti kestim@Rickkyy @Henry Avery @ahmttunc
Kapağına recep ivedik koyan elemanla tartışmaya değmez bu eleman düne kadar hocam ayar verir misiniz hocam stand önerir misiniz hocam monitörüm hakkında ne düşünüyorsunuz diye peşimde geziyordu. Elemana yardımcı olduk arkamdan hakaret falan etmiş gel de buna sövme ancak gerek yok 16 yaşında eleman değmez.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bir de yanlış bilgilendirme yapıp duruyor woled monitöre qd oled falan diyor. Xg27aqdmes modeline gen 1, Xg27aqdmgr modeline gen 2 diyor neymiş aqdmes'in yenisiymiş gen 2 diye geçiyormuş. Benzer zamanda cıkan 2 monitör. Birisi qd oled diğeri woled ikiside alakasız ürünler. Gen 1 olan XG27AQDMG (R olmayan 2024 model)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
47 yaşındaymış yersen
Alıntıyı görüntüle
Havalı olduğunu falan zannediyordur baska ne olacakben anlamıyorum ki, yani babanın parasıyla aldığın bir elektronik markasına böyle bağlanmak ne kadar mantıklı
Eyşanlar ölmez şekil değiştirir anılg1310 olur
Bu arada ben kendim rog ekosistemine sahibim. Forumdaki belli kişilerde biliyor. Ben kendi malımı kötülüyorum, satarken zarar edeceğimi bile bile. Hiçbir zamanda hiçbir markayı savunmam, çünkü tek markaya fanatik olmak tekellik getirir. Tekellik ise tüketiciye yarar değil zarar sağlar. İnsanlar mağdur olmasın diye. Bizim ülkede kim insanların yararına, faydasına bir şey derse ve yaparsa taşlanır, alıştık artık.Havalı olduğunu falan zannediyordur baska ne olacak
alıom ben 6 dan aşşağı düşmesini bekliodum kampanya bitti diye düştü çektim 1 tane eyw
bu arkadaşı çok da dikkate almayın başka bir forumda 47 yaşına imiş, 74 yıldır sülalecek galericilik yapıyormuş ama gelip burada hangi arabayı almalıyım diye konu açıyor, rüyasında dahi alamayacağı arabayı öve öve bitiremiyor2019 da falan bitmedi uslubunu düzelt. Rastgele öğrendigin terimleri sıralayıp duruyorsun yasının 14 15 ten buyuk oldugunu dusunmuyorum. Aktif yasa boyle kullanıcının verisini dijital ortamda 2 sene tutma zorunluluğu var. Eğer kendininkini bulamıyorsan dava acabilirsin.
uzun bir mesaiden sonra beni güldürdünüz ya Allahta sizi güldürsün ne diyeyimBaşka bir forumda da 47 yaşındayım diyordu bu da yalandır
Alıntıyı görüntüle
Bu dallamaya nasıl bu kadar uzun süre dayanabildinMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada ben kendim rog ekosistemine sahibim. Forumdaki belli kişilerde biliyor. Ben kendi malımı kötülüyorum, satarken zarar edeceğimi bile bile. Hiçbir zamanda hiçbir markayı savunmam, çünkü tek markaya fanatik olmak tekellik getirir. Tekellik ise tüketiciye yarar değil zarar sağlar. İnsanlar mağdur olmasın diye. Bizim ülkede kim insanların yararına, faydasına bir şey derse ve yaparsa taşlanır, alıştık artık.
6 7 k lık asus klavyeden bahsediyoruz wasd nasıl soyulabiliyor şaşırdım doğrusu. Double-shot PBT keycaps yokmu klavyede ?Arkadaşlar aynı klavyeyi kullanıyorum,asus rog strix scope rx kablolu kullanıyordum,1.5 yıl sonunda rgb renkleri bozulunca(bazı tuşların rgb sekronize olmuyordu) servise gönderdim 1 hafta içinde beni haklı buldular ve değişim sonucuna vardılar,benim klavyeyi aldığım hesap silindiği için satıcıya ulaşamadım.Pentaya tekrar ulaştığımda ise aynı cihazdan olmadığını şuan forumda ki cihazı önerdi ek ücretle.Bu klavyede de 2 ay önce çok kullanımdan w ile s soyulmuştu garantiye yazdığımda direkt cihazı göndermeden w-a-s-d tuşlarını gönderdiler(kargo ücretini ben ödedim).Ürününüz laptop fln değilse servisten sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.
Türkiye'deki cihazlarda yok, yurt dışında var.6 7 k lık asus klavyeden bahsediyoruz wasd nasıl soyulabiliyor şaşırdım doğrusu. Double-shot PBT keycaps yokmu klavyede ?
Böyle bir sorunun yaşanmaması lazım işte. Sen gidip 5K'ya klavye alıyorsun 2 ayda tuşları soyulacak. Alüminyum Çin yapımı klavye alırım kafam rahat olur şahsen bunu alacağıma. Günümüz şartlarında hot-swap olmayan klavye hiçbir şekilde alınmamalı, garanti bittikten sonra tuş bozulursa ne yapacaksınız?.Bu klavyede de 2 ay önce çok kullanımdan w ile s soyulmuştu garantiye yazdığımda direkt cihazı göndermeden w-a-s-d tuşlarını gönderdiler(kargo ücretini ben ödedim).Ürününüz laptop fln değilse servisten sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.
Yaklaşık 1 yılda soyuldu,klavye içinden yedek w-a-s-d çıkıyor.Bahsettiğim gibi servisten mecbur geçiş yaptım iade almak yerine.Yurtdisi cihazlara pbt verip Türkiye pazarına vermemesi dediğiniz gibi saçmalık.Böyle bir sorunun yaşanmaması lazım işte. Sen gidip 5K'ya klavye alıyorsun 2 ayda tuşları soyulacak. Alüminyum Çin yapımı klavye alırım kafam rahat olur şahsen bunu alacağıma. Günümüz şartlarında hot-swap olmayan klavye hiçbir şekilde alınmamalı.