Ryzen5 9600x - RX 9070 XT - 32gb 6000 Cl36 - B650m-K -> 58.000tl Alınır mı?

57 olabilir dediyse %100 56 OKEYU DER
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tehlikeli hocam öyle ama adam sonradan evine gelmesin
Kanka evime gelip napıcak sonrasında niyw bu kadar paronayaklaştin nwjdjwnxnwndnd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

taksiyle gelicekse bişi olmaz hocam o kadarda bende taksi ile ghetirdim problem çıkmadı
Adam ankarada kendi şahsi aracıyla istanbula gelicek işi varmiş burada hallettikten sonra gitmeden önce uğrayacak kendiside sana testleri atarım ekran kartını vs sökerim arabaya koyup getiririm hepsini dedi

Bence fiyat pazarlıgını testler geldikten sonra yapayım ssd durumu ekran kartı sıcaklıklarına göre fiyat kırabileceğim bir şey olur sanırım bakayım duruma göre testler iyiyse veriririm 57 sorun olmaz
Bence 1-2 bin için adamı uyuz ederek kaçırma, ölücülük yapıyo diyerek gıcık olursa fiyat iyi ve her türlü satabileceğinden sana satmaktan vazgeçebilir. Arabasıyla evine kadar getirip testleri de beraber yapıcakmışsınız daha ne olsun. Hem fiyat iyi hem ayağına geliyor. 9070xt + 32gb + 9600x olması çok iyi soğutucu vs de güzel ilerde belki psu u satıp yine 2. elden düzgün bişey bakarsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
Bence 1-2 bin için adamı uyuz ederek kaçırma, ölücülük yapıyo diyerek gıcık olursa fiyat iyi ve her türlü satabileceğinden sana satmaktan vazgeçebilir. Arabasıyla evine kadar getirip testleri de beraber yapıcakmışsınız daha ne olsun. Hem fiyat iyi hem ayağına geliyor. 9070xt + 32gb + 9600x olması çok iyi soğutucu vs de güzel ilerde belki psu u satıp yine 2. elden düzgün bişey bakarsın.
Kesinlikle bende aynı şekilde düşünüyorum zaten güzel fiyat söyledi gerekli testleri yapıp güzel veriler elde edersem direkt almayı düşünüyorum

Kesinlikle bende aynı şekilde düşünüyorum zaten güzel fiyat söyledi gerekli testleri yapıp güzel veriler elde edersem direkt almayı düşünüyorum
hocam fiyat güzel alıp kaçman lazım daha indirmenin manası yok adamın gözünde sürekli fiyat düşürmeye çalışma bence 57 güzel fiyat testlerini istedinmi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
Bütçe maks 60 bu sistemin dışında şöyle hafif 2. El ve 0 karışık 9700x 9060xt cl 30 b850mk anakartlı sistem mi ayarlasam ne diyorsunuz kuponlarım var şuan amazondan anakart 4.500tlye geliyor
9060xt ile 9070xt arasında bizim köydeki tepelerle himalayalar kadar fark var hocam 🤣 sistemde sorun yoksa kaçırmayın iyi fiyat. Sadece PSU'yu değiştirseniz iyi olur o da ciddi bir maliyet değil, çıkardığınız PSU'yu da sarı sitede satarsınız zaten.

hocam fiyat güzel alıp kaçman lazım daha indirmenin manası yok adamın gözünde sürekli fiyat düşürmeye çalışma bence 57 güzel fiyat testlerini istedinmi?
Evet testlerini istedim crystaldiskinfo ile ssd verileri 2k 20 dk furmark testi ve cpzu görseli istedim akşam ileticrk

Arkadaşlar birisyle görüştüm sistemini 1 sene önce hepsiburadada parça parça toplamış her şeyin kutusu faturası garantisi duruyormuş kendisi normalde macbook alıcakmış ki bendede macbook m4 air vardi fakat arkadaş yazmadan önce nakit olarak başka birisiyle anlaşmıştım o yüzden nakit olarak satıp sizden nakit olarak alabilirim dedigimde 58den yardımcı olacağını söyledi sizce sistem nasil gerekli testleri yapıp almalı mıyım test yapıcaksamda neler yapmalıyım?

Amd Ryzen 5 9600X

Asus Prıme B650M-K

Corsaır Vengeance Rgb 32GB (2X16GB) 6000MHZ Ddr5 CL36 Amd Expo Dual Kit

Arctıc Freezer 36 Argb Duo

Aero Cool D502A 4X12CM A-Rgb Fanlı

Gıgabyte Radeon Rx 9070 Xt Gamıng Oc 16GB Rgb

Huawei eKitstor Xtreme 200E 1TB

Rampage P850 850W 80+ Gold

Yani şahsen ben sistemimi o psu’ya emanet etmezdim pekte bir incelemesi yokmuş galiba tier liste de bulamadım yani alsam bile o osu satıp yeni bir psu alırdım

Ayrıca gigabyte gaming serisi en çok ısınan kartlardan biri tabi yinede incelemelerine bakmak gerek

Ayrıca fiyatı bana normal geldi bir avantaj göremedim ama uzun zamandır pşyasayı takip etmeyide bıraktığım için bilemiyorum belkide uygundur tek tek bakmam lazım

Ama şahsen ben 2.el parça parça bir süre kovalasam daha uyguna daha iyisini bulurum gibi ama tabi bakmam araştırmam gerek

Arkadaşlar birisyle görüştüm sistemini 1 sene önce hepsiburadada parça parça toplamış her şeyin kutusu faturası garantisi duruyormuş kendisi normalde macbook alıcakmış ki bendede macbook m4 air vardi fakat arkadaş yazmadan önce nakit olarak başka birisiyle anlaşmıştım o yüzden nakit olarak satıp sizden nakit olarak alabilirim dedigimde 58den yardımcı olacağını söyledi sizce sistem nasil gerekli testleri yapıp almalı mıyım test yapıcaksamda neler yapmalıyım?

Amd Ryzen 5 9600X

Asus Prıme B650M-K

Corsaır Vengeance Rgb 32GB (2X16GB) 6000MHZ Ddr5 CL36 Amd Expo Dual Kit

Arctıc Freezer 36 Argb Duo

Aero Cool D502A 4X12CM A-Rgb Fanlı

Gıgabyte Radeon Rx 9070 Xt Gamıng Oc 16GB Rgb

Huawei eKitstor Xtreme 200E 1TB

Rampage P850 850W 80+ Gold
güç kaynağı :poop::hoba:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri