GIGABYTE Radeon RX 9070 XT AORUS ELITE ile Taichi arasında çok gittim geldim ama taichi de soğutma ve ışıklandırma daha iyi diye onu seçtim. Sağol bu arada beğendiğine sevindim.
6 aydır Asrock Taichi Radeon RX 9070 XT kullanıyorum, hiçbir problem ile karşılaşmadım, parasını tek kuruşuna kadar hak eden bir kart. Bu driverlar arızalı şu bu laflarını bırakmalılar bence. 5070TI'a denk bir kart ama daha ucuz, eğer render almayacam sadece oyun oynayacam birde desktopta takılacam diyorsan 9070 XT al geç 5070ti ile arasındaki para farkı ile iyi bir monitörün yoksa onu yükseltirsin yada güzel bir kulaklık alırsın olmadı mouse.
hahahaha demek farkettin onu. onun sebebini anlatayım: ekran kartı çok büyük ve sıvı soğutmanın boru hatları aşağıdan çıkıyor arcticte, kartı alırken buna dikkat etmemiştim, hatta ilk başlarda elimde MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW kasa vardı onunla alakalı sanıp kasa olarak ARCTIC Xtender VG Black (ACPCC00016A) aldım, aldıktan sonra montajı okurken bir baktım yine yazmışlar elinizde ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB varsa ekran kartını dik koyamayabilirsiniz diye. Ama ben inat ettim milimi milimine soktum içine
bunu düzeltmenin tek yolu boruları yan taraftan çıkan sıvı soğutma almak ona da baktım ama 420 lik yandan olan ve arctic gibi güzel soğutan göremedim o yüzden o beklemede şu an.
hahahaha demek farkettin onu. onun sebebini anlatayım: ekran kartı çok büyük ve sıvı soğutmanın boru hatları aşağıdan çıkıyor arcticte, kartı alırken buna dikkat etmemiştim, hatta ilk başlarda elimde MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW kasa vardı onunla alakalı sanıp kasa olarak ARCTIC Xtender VG Black (ACPCC00016A) aldım, aldıktan sonra montajı okurken bir baktım yine yazmışlar elinizde ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB varsa ekran kartını dik koyamayabilirsiniz diye. Ama ben inat ettim milimi milimine soktum içine
bunu düzeltmenin tek yolu boruları yan taraftan çıkan sıvı soğutma almak ona da baktım ama 420 lik yandan olan ve arctic gibi güzel soğutan göremedim o yüzden o beklemede şu an.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
senin sistem çok ponçik olmuş. kabloları biraz gizlemelisin bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
senin sistem çok ponçik olmuş. kabloları biraz gizlemelisin bence
24 pinli anakart kablon mesela çok uzaktan geliyor onu bir üstteki boş alandan anakarta uzatabilirsin,
sonra şöyle kablo düzenleyiciler var onlardan kullanabilirsin.