İpad 11. Nesil Alınır mı?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,337
Kardeşime Ipad 11. Nesil alacağım doğum günü hediyesi alamamıştım, 2 sene öncede telefon almıştım, video izlerken zorlanıyor üzüldüm bide geçen sene hediye alamamıştım bi anda abilik damarım tuttu alayım dedim video izlerken telefonundan zorlanıyor ekran küçük diye.
Bu sene 12. sınıfa geçti belki ders çalışırkende lazım olur diye fln düşündüm.
128 ile 256 arasında kaldım kendi telefonum 128 ve 2tb depolama kullanıyorum bulutta 128 ileride sıkıntı çıkartır mı diye düşünüyorum

Çok oyun oynamıyorsa 128gb yeterli gelir.

Kardeşime Ipad 11. Nesil alacağım doğum günü hediyesi alamamıştım, 2 sene öncede telefon almıştım, video izlerken zorlanıyor üzüldüm bide geçen sene hediye alamamıştım bi anda abilik damarım tuttu alayım dedim video izlerken telefonundan zorlanıyor ekran küçük diye.
Bu sene 12. sınıfa geçti belki ders çalışırkende lazım olur diye fln düşündüm.
128 ile 256 arasında kaldım kendi telefonum 128 ve 2tb depolama kullanıyorum bulutta 128 ileride sıkıntı çıkartır mı diye düşünüyorum
ben 128 değilde 256 al ders not vs tutacaksa alan olması lazım hemde ileride rahat eder

ben 128 değilde 256 al ders not vs tutacaksa alan olması lazım hemde ileride rahat eder
vallahi bu sene ders için kullanır üniversiteye giderken de kullanır hem köye giderken dizi fln izlerse indirmesi için daha iyi olur diye düşündüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok oyun oynamıyorsa 128gb yeterli gelir.
oyun oynamıyor öyle block blast fln oynar en baba, bilgisayar alsam laptop fln kullanamaz o yüzden onu alamıyorum ama önceden ipad kullandı küçükken para biriktirip almıştım kendime alışkın o yüzden almak istiyorum aslında

Son düzenleme:
Yanlış bakmadıysam arada 6.5-7k fiyat farkı var bence değmez. Bende 128gb olanı var şuan 50-55gb kullanıyorum gecen yeğenler 4-5 oyun indirdi ona rağmen.
3-4 sene sonra ihtiyacına göre yenisine kendi bakar

Yanlış bakmadıysam arada 6.5-7k fiyat farkı var bence değmez. Bende 128gb olanı var şuan 50-55gb kullanıyorum gecen yeğenler 4-5 oyun indirdi ona rağmen.
3-4 sene sonra ihtiyacına göre yenisine kendi bakar
Taksitle alacağım için aylık 1-2k oynuyor o yüzden 128 mi 256 mi alsam diye arada kaldım telefonu 128 aldık pişman oldum o yüzden dedim

Taksitle alacağım için aylık 1-2k oynuyor o yüzden 128 mi 256 mi alsam diye arada kaldım telefonu 128 aldık pişman oldum o yüzden dedim
Ben 128 aldım hala rahat yetiyor 70GB falan dolu. Yine de çok depolama kullanacak birine yetmeyebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,287
Üyeler
201,168
Son üye
muhammed555

Geri