Herkese iyi günler yakın zamanda ekran kartımı 7800xt yi sattım yükseltmek için kart bakıyorum 9070xt modelleri yakın zamanda sağlam indirime girercekmi girerse ne zaman ve hangi modeller girebilir veya ikinci el nitro+ veya tepe model bulunan yazabilir
Herkese iyi günler yakın zamanda ekran kartımı 7800xt yi sattım yükseltmek için kart bakıyorum 9070xt modelleri yakın zamanda sağlam indirime girercekmi girerse ne zaman ve hangi modeller girebilir veya ikinci el nitro+ veya tepe model bulunan yazabilir
İkinci el kutu fatura garanti tam herhangi bir marka model 9070xt al geç
Sıfırına para vermeye gerek yok her geçen gün artıyor fiyatları
Nitro+ lar ateş pahası olmuş sıfır fiyatları zaten
İkinci elde 32-34 bin arası bulunabiliyordu Nitro+ lar onlar bile 37 bin üstüne çıkmışlar
İkinci el kutu fatura garanti tam herhangi bir marka model 9070xt al geç
Sıfırına para vermeye gerek yok her geçen gün artıyor fiyatları
Nitro+ lar ateş pahası olmuş sıfır fiyatları zaten
İkinci elde 32-34 bin arası bulunabiliyordu Nitro+ lar onlar bile 37 bin üstüne çıkmışlar
hereşeye zam geliyor,çip krizi de var.o yüzden indirim bekleme ama belli de olmaz.satamadıyan mecbur düşürecekler.yeter ki pahalıyken almayın.yoksa düşürmezler.
Amazonda 40999 a Asus 9070xt var. Parafın varsa 9 taksitle yoksa 6 taksitle al geç. Hiç düşünme. 1000 2000 tl indirim bekleyene kadar 50k ya dayanır 9070xt giriş modelleri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İkinci el fiyatları çok çok uygun olmadıkça almanız mantıklı değil arkadaşlar.
Şunu kaçırmayın peşin 32k ya alacağınıza 9 taksitle 42kya sıfır alın yıllık %40 enflasyonlu memlekette.
9 ay paranız cebinizde kalır. Üzerine garantiniz olur
İkinci el 9070xtler 25 bandına alınmadıkça mantıklı değil.
Adamlar 35k yazmış ikinci ele sahibindende. Neden tüm paramı onlara bağlayım ki diye düşünün.
Kredi kartınız yoksa da gidip çıkartın şu Balon fiyatçılara para kazandırmayın.
Hocalarım mesela sarı sitede şehrimde 25k ya sıfır inno3d 5070 veriyorlar onu alıp 5,6 ay kullanıp satsam 9070xt aldırır mı veya değermi amd nin saf gücünü hep sevmişimdir onun için Nvidia ya hiç yönelmedim ama bazı ikinci el fırsatları değerlendirmek lazım
Hocalarım mesela sarı sitede şehrimde 25k ya sıfır inno3d 5070 veriyorlar onu alıp 5,6 ay kullanıp satsam 9070xt aldırır mı veya değermi amd nin saf gücünü hep sevmişimdir onun için Nvidia ya hiç yönelmedim ama bazı ikinci el fırsatları değerlendirmek lazım
25k ya 5070 kötü değil değerlendirilebilir pazarlıkla biraz daha suyu sıkılıp 23-24k ya alınırsa tam hakkıdır ama artık 1-2 kuruş için beklenecek zamanlar değil hocam alın geçin derim şahsen 5-6 ay sonrasını bu gidişle kimse bilemez bu arada