60k Bütce 65inc TV Önerisi

Reaksiyon skoru
47
Bütçe
60000
özelliklerinden falan hiç anlamıyorum bu bütçe de en mantıklı marka model hangisidir oyun oynanmayacak acelem yok indirime giren modeller varsa onları da atabilirsiniz takip ederim

Aynı konuyu açacaktım geçen gün fakat forumda araştırdığım kadarıyla bu bütçede en mantıklı seçenek olarak TCL 65C6K modelini buldum. @Frekans76 arkadaşımızla da özelden konuştuk sağ olsun yardımcı oldu. O da bu modeli önerdi. Vatan ve Mediamarkt takip ederseniz 52k ya kadar düşüyormuş. Hatta 75 inç modeli 64k ya kadar düşüyormuş. Takip etmek gerek

Aynen, Tcl 65c6k 52 k ya vatan internet magazasinda gece indirimlerinde bu fiyata satılıyor
75c6k si da 64 k ya satılıyor
Arkadan tam dizi aydınlatmalı bölgesel karatma özelliği olan ( FALD) gerçek QD-Mini led Tv sidir. 144 hz özellikleri iyidir.
Gece 22- 22:30 dan sonra vatan internet magazasindaki indirimleri takip edin...

Tcl 65c6k indirim kovala hemen çek. 50-55 arasına yapıstır

Aynı konuyu açacaktım geçen gün fakat forumda araştırdığım kadarıyla bu bütçede en mantıklı seçenek olarak TCL 65C6K modelini buldum. @Frekans76 arkadaşımızla da özelden konuştuk sağ olsun yardımcı oldu. O da bu modeli önerdi. Vatan ve Mediamarkt takip ederseniz 52k ya kadar düşüyormuş. Hatta 75 inç modeli 64k ya kadar düşüyormuş. Takip etmek gerek
Rica ederim hocam, bilgin ve deneyimim dahilinde her zaman tüketicilerilere yardımcı olmaya çalışıyorum, tüketici bütçesine göre piyasadaki en özellikli ve uygun fiyata satılan Tv yi alabilmesi icin yazıyorum.
Sonuçta karari tüketici verecek, okur bakar araştırmasını yapar.

Geri