🔥İndirim Klassegear Zen Poron Gaming Mouse Pad Satori Modeli ₺1350

darktower

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
1,178
KEYMO'nun videosundan gördüm. Ürünün tabanı Poron ve KEYMO'ya göre Longteng, Blitz yüzeyine göre daha iyi.

2026-08-16_14-40.webp

KEYMO koduyla alınca da ₺1309 civarına denk geliyor. Ayrıca videoda bir fare hediyesi var. İsterseniz ona da katılabilirsiniz.

Bu fiyata alınabilecek kaliteli bir ürün poron olması da ayrı bir seviye

Bunu açıklayabilecek biri varmı steelseries qck dan farkını

Bunu açıklayabilecek biri varmı steelseries qck dan farkını
Yüzeyi konusunda bir şey diyemem, ürünü test etmedim. Ama poron malzemesi bu yapıştırılan köpüklere benziyor. Zemine bayağı iyi yapışıyor ve kendin eline kaldırmadığın sürece kalkmıyor. Gerçi ne gerek var diyeceğim, çünkü kullandığım kaliteli kare mousepadlerde hiç kalkma olmadı. Yani sensitivy 0.1, DPI 160 falan kullanmadığın sürece, mousepad kötü değilse kaydırmak zor ya.

Yapay zeka açıklamasında ise daha fazla avantajı ve uzun ömürlüymüş gibi duruyor.

2026-08-16_15-20.webp

Son düzenleme:
qck 100 lira olsa alıp kullanmam öyle diyeyim evde var ve rezalet ötesi
Zamanının en iyi mousepadi marjinal olucam diye şekilden şekile giriyorsunuz yemin ediyorum. Sorduğum soruyada cevap değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yüzeyi konusunda bir şey diyemem, ürünü test etmedim. Ama poron malzemesi bu yapıştırılan köpüklere benziyor. Zemine bayağı iyi yapışıyor ve kendin eline kaldırmadığın sürece kalkmıyor. Gerçi ne gerek var diyeceğim, çünkü kullandığım kaliteli kare farelerde hiç kalkma olmadı. Yani sensitivy 0.1, DPI 160 falan kullanmadığın sürece, mousepad kötü değilse kaydırmak zor ya.

Yapay zeka açıklamasında ise daha fazla avantajı ve uzun ömürlüymüş gibi duruyor.

Alıntıyı görüntüle
Bazı mousepadlerin tabanları zamanla incelip masaya yapılıyor üstündeki baskıdan elin sıcaklığından bunun tabanı sanırım kolay kolay ezilmiyor

Zamanının en iyi mousepadi marjinal olucam diye şekilden şekile giriyorsunuz yemin ediyorum. Sorduğum soruyada cevap değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bazı mousepadlerin tabanları zamanla incelip masaya yapılıyor üstündeki baskıdan elin sıcaklığından bunun tabanı sanırım kolay kolay ezilmiyor
kendi kullandıgım mal ve kötü, kenarlarında dikiş bile yok patlıyor. kaplaması da mouseların sensörleri için optimal değil marjinallik değil kendi kullandığım ve beğenmediğim bir ürün. çok daha iyi alternatifleri var, sırf steelseries diye alınacak ürün değil

KEYMO'nun videosundan gördüm. Ürünün tabanı Poron ve KEYMO'ya göre Longteng, Blitz yüzeyine göre daha iyi.

Alıntıyı görüntüle

KEYMO koduyla alınca da ₺1309 civarına denk geliyor. Ayrıca videoda bir fare hediyesi var. İsterseniz ona da katılabilirsiniz.

tasarım çok kötü ya

Adım gibi eminim 1350₺'ye bunu bulmanız imkansız gibi cümleler tamamen reklam amaçlı kurulmuş cümlelerdir kesin yarın öbür gün farklı ithal ürünler ülkeye girsin bi bak nasıl düşürüyolar fiyatları satamayıp

ATK modeller bence daha mantıklı. KEYMO'da videoda fenasal abartmış padi.

2020 yılından beri ilk günkü gibi duruyor benim qck, zamanın sağlam padlerindendi
El ile bilekte hiç terleme olmaması ve oda sıcaklığının sürekli makul seviyelerde kalması gerekiyor onun için. Benim kullandığım orijinal ürün 2. yazı çıkaramamıştı ter yüzünden, yüzeyi direkt kenarlardan kalkıp kıvrılmıştı.

Geri