Beşiktaş:1-0:Eyüpspor (Maç Sonucu)

Era.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
389
Süper Lig tüm heyecanı ile devam ediyor. Yeni transferleri ile gündemde olan Beşiktaş kendi seyircisi önünde Eyüpspor'u konuk ediyor.

🇹🇷 Türkiye Süpe Ligi - 1 Hafta Karşılaşması
⏰ 16.08.2026, Pazar - 21:30
🌥️ Parçalı Bulutlu 24°C
🏟️ Beşiktaş Tüpraş Stadyumu, İstanbul
📺 Bein Sport 1
🧑‍⚖️ Oğuzhan Çakır
🚩 Bersan Duran

Goller
⚽ V. Cerny 25' - J. Olaitan

Kırmızı Kart
🟥 D. Costa 68'

Muhtemel Kadrolar
1786880050840.webp
(Kadro Kaynak - Ofsayt)

Son düzenleme:
Eyüpspor'dur o eyübspor olsa duramazsın

Süper Lig tüm heyecanı ile devam ediyor. Yeni transferleri ile gündemde olan Beşiktaş kendi seyircisi önünde Eyüpspor'u konuk ediyor.

🇹🇷 Türkiye Süpe Ligi - 1 Hafta Karşılaşması
⏰ 16.08.2026, Pazar - 21:30
🌥️ Parçalı Bulutlu 24°C
🏟️ Beşiktaş Tüpraş Stadyumu, İstanbul
📺 Bein Sport 1
🧑‍⚖️ Oğuzhan Çakır
🚩 Bersan Duran

Muhtemel Kadrolar
Alıntıyı görüntüle(Kadro Kaynak - Ofsayt)
beraberlik görüyorum

beraberlik görüyorum

Genelde üç büyüklerde bu hep oluyor. 3 büyük takımlarda 2 tanes kaybedince 3'üncüde puan kaybediyor. Ama bu sefer öyle olacağını düşünmüyorum.

İlk yarıda müthiş bir tempo vardı. 1-0 önde tamamladık bakalım ikinci yarı hoca ne gibi değişikliler yapacak zira beklenenden farklı bir ilk 11 ile sahaya çıktı. Fakat Olaitan müthiş işler çıkardı.

Olaitan ile cerny kimyası felaket iyidi. Trossard hazır değil fazla bile durdu sahada bence

Trossard hazır değil ama şimdiden neler yapabileceğine dair şeyler izledik. Müthiş teknik bir isim. Ayağına top çok yakışıyor. Beşiktaş ilk yarı çok iyiydi ama ikinci yarı bambaşka bir Beşiktaş izledik. Eyüpspor 10 kişi kaldıktan sonra bile pozisyonlar yedik. Son 4 resmi maçta gel yemiyoruz ama gol atmakta da çok zorlanıyoruz.

sezon ortası bu şekide olmayalım yeter

Valla eksiklerimiz hala var yok değil. Şu anda bile (yapılacak transferler hariç) oturmuş bir kadromuz yok. Hoca avrupa maçlarından farklı bir kadro ile çıktı. Daha Vlahoviç'te yok. Bakalım yapılacaksa daha transferler falan takım oturunca anlarız ne olduğunu yada ne olacağını.

Geri