Ou-Sama
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,422
125W limit de çok güç kısıyor ama at bakalım yine merak ettim.125 watt limitte 10900k sıcaklıklarını atayım mı?
125W limit de çok güç kısıyor ama at bakalım yine merak ettim.125 watt limitte 10900k sıcaklıklarını atayım mı?
olur hocam merak ettim125 watt limitte 10900k sıcaklıklarını atayım mı?
Benim 253W 265K işlemciyi 240MM AIO'da OCCT'de 101'e vurduğu görseli atar parçalarım burayı125 watt limitte 10900k sıcaklıklarını atayım mı?
Benim 253W 265K işlemciyi 240MM AIO'da OCCT'de 101'e vurduğu görseli atar parçalarım burayı
deme öyle deme kocaman ekranı var240mm aionun ruh hali
hocam açıkcası, 30 dakikalık cs sonrası oyunu kapattım. direk bu uygulamaya girdim çekip gönderdim. acaba ben oyun içindeyken mi almam gerekirdi?
hocam açıkcası boştayken çekmedim oyun sonrası çektim, oyun sonrası sıcaklık değerleri sıfırlanıyor mu.
Bu uygulamayı kullanmandan ziyade hwinfo64 kurman en temiz doğru sonucu gösterir. En iyi sensör okumasını yapan program odur
Csgoyu açtıktan sonra alt tab yapıp hwinfo64 ü açıp arka planda bırak oyuna tekrar geri dönüp yarım saat oyna sonra bakalım birlikte. Maks dereceleri ve ortalamayı görürüz
Çünkü csgoda attığın fotoya göre o değerlerde görmesi pek mümkün değil. Ya işlemci yüke hiç binmemiş yada program okumayı yapamamış oyun esnasında. İlk ihtimal olsaydı performans şikayetinide yazardın buraya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sorun burda işte. Oyunu kapatmışsın sonra programı açmışsın. Doğal olarak masaüstüne dönüp işlemci sakinleşince o değerlerden okumaya başlamış. Masaüstüne dönünce işlemci çok çabuk serinler![]()
hocam yaklasık 30 dakikadır cs deyim degerler bu sekilde
Cpu sıcaklığını göremedim sadece yük durumu var
Gpu sıcaklığı + yük durumunu görüyorum
Cpu sıcaklığını göremedim sadece yük durumu var
Gpu sıcaklığı + yük durumunu görüyorum
Alıntıyı görüntüle
hocam oyun arkada acıkken girdim core tempe durum bu başka nasıl göstericeğimi bilmiyorum
msi afterburneri indirip öyle göstericeğim
Canım kardeşim işlemciyi OCCT testine sokup değerlerini incelesene? Cs'deki sıcaklık değerlerine neden bu kadar takıldığını anlamadım?hocam oyun arkada acıkken girdim core tempe durum bu başka nasıl göstericeğimi bilmiyorum
msi afterburneri indirip öyle göstericeğim
Muazzam! Soğutucu olarak ne kullanıyorsun?