Turknet Fiber Süreci

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, bursanın osmangazi hamzabey mahallesindeyim, 2 3 ay önce Türknet mahallemize geldi bir çok sokakta binadan binaya fiber çektiler, kutularını da koydular anca kimisininki kablosuna takılı değil, kimisi ise kablo içinde ama boşta, 1 2 tanesi ise kutu olarak yan duruyor takılmamış, aylardır gelen olmadı ve bu fiber internet ne zaman aktif olucak acaba bilen var mı?

3 ayda falan aktif oluyor.evlere broşür dağıtıyolar.ilk 3 ay 99.90 tl diye.taahhütlü olsa alınır da; tahhütsüz birkaç ay önce 700 küsürdü,birden 1000 tl civarına fırlattılar aylık bedeli.telekomu bu yüzden seviyorum.18-24 ay taahhüt veriyorsun zamlardan etkilenmiyorsun.ben buna geçmeyi düşünüyorum.kablosuz internet çağı başladı artık.çağın gerisinde kalmamak lazım

Son düzenleme:

3 ayda falan aktif oluyor.evlere broşür dağıtıyolar.ilk 3 ay 99.90 tl diye.taahhütlü olsa alınır da; tahhütsüz birkaç ay önce 700 küsürdü,birden 1000 tl civarına fırlattılar aylık bedeli.telekomu bu yüzden seviyorum.18-24 ay taahhüt veriyorsun zamlardan etkilenmiyorsun.ben buna geçmeyi düşünüyorum.kablosuz internet çağı başladı artık.çağın gerisinde kalmamak lazım
Eve normal internet bağlatılabiliyorsa bunun hiçbir mantığı yok bence. 500 GB kullanım kotası yetersiz gelebilir.

Eve normal internet bağlatılabiliyorsa bunun hiçbir mantığı yok bence. 500 GB kullanım kotası yetersiz gelebilir.
sende biraz daha para ekle 2 tb olanını al.ayda 1500 tl.gittiğin her yerde internetini kullanmak istersen mesela köye gittin; extra 300 tl daha alıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca siz nereye harcıyorsunuz bu kadar gb ı.durmadan oyunmu indiriyorsunuz.mesela bana 500 gb hayli hayli yeter

sende biraz daha para ekle 2 tb olanını al.ayda 1500 tl.gittiğin her yerde internetini kullanmak istersen mesela köye gittin; extra 300 tl daha alıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca siz nereye harcıyorsunuz bu kadar gb ı.durmadan oyunmu indiriyorsunuz.mesela bana 500 gb hayli hayli yeter
Kablosuz internet evde altyapın varsa saçma. sabit olmayan ping, çok düşük kota ve fazla fiyat var, sürekli geziyorsan sorun yok ama şahsen işten eve gel video izle yayın izle, film aç oyun güncelle derken anında kota bitiyor, ayda 10 tb veya fazlası olabiliyor çünkü tek başıma da kullanmıyorum, ama kendim bile 2tbi aşıyorum yani o konuda size katılmıyorum, bir de kablosuz internet hava koşullarında etkileniyor, alt yapılı olan ise etkilenmiyor bu başlı başina bir rahatlık. Ilk bilgi içinde teşekkür ederim.

Evinde altyapısı olan birinin yapabileceği en saçma şey olur. 2 sene kullandım şu berbat kutuları, bunun bir altı internet kullanmamak oluyor zaten kullandım mı hala şüphelerim var 144P videoda donuyordu 😂

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri